Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kültür

Kandıralı Anıl Can, yeni klibi ile gündemde

Kandıra'da kendi imkanlarıyla müzik yapıp, klip çekerek sosyal medyada belirli bir kitleye ulaşan genç yetenek Anıl Can Kardaş, yeni klibi ile gündemde.

8 Şubat 2021 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.802 kez okunmuştur

Kandıralı Anıl Can, yeni klibi ile gündemde
Kandıralı Anıl Can, yeni klibi ile gündemde

Facebook, İnstagram, Twitter ve YouTube Sosyal ağ üzerinde belirli bir kitleye ulaşan Kandıralı genç yetenek Anıl Can Kardaş, geçtiğimiz yıllarda kendi imkanları ile klip çekerek dikkatleri üzerine çekmişti. Bu süre zarfında işlerini ilerleten Kardaş, yaklaşık 1 ay önce kendi müzik stüdyosunu kurarak, Kandıra’da müzikle uğraşan gençleri bünyesi altına aldı. 

GENÇ YETENEKLER 

BRZ MUSIC PRO adında Kandıra'da ilk ve tek bir müzik kayıt stüdyosu açan Anıl Can Kardaş, yanına aldığı gençler Mücahit Vural, Samet Kaya, Hakan Demişrtaş, Cankat Göktaş ile yeni bir şarkı hazırladı. Yeni parçanın video klip oyunculuğunu Samet Akarsu, Ahmet Türkyılmaz, Fatih Zeki Özay, Yusuf Can Duman üstlenirken, videonun montaj ve Müzik Mix mastering sorumluları ise Anıl Can Kardaş, Mustafa Doğan Caner, Baha Baran Karaca'ya ait. 

KISA SÜREDE BÜYÜK İLGİ 

Önümüzdeki ay çıkacak olan BRZ EPIC E1 isimli parçanın fragmanı sosyal ağ üzerinden yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü. İstanbul'da 'Müziğin Gençleri' adında bir proje yürüten bir şirket, Anıl Can Kardaş ve grubundan çok etkilendiğini belirterek müzik evine davet etti. Kandıralı genç yetenekler Tekirdağ'da bulunan müzik evinde 1 hafta boyunca ağırlandı. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑