Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra'da nikâh sahilde kıyılır

Her yaz sezonunda çevre illerden binlerce turisti ağırlayan Kandıra İlçesinin cennet koy ve sahilleri, COVID-19 döneminde de az katılımlı müthiş nikâhlara ev sahipliği yapıyor.

14 Ağustos 2020 Saat: 23:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.408 kez okunmuştur

Kandıra'da nikâh sahilde kıyılır
Kandıra'da nikâh sahilde kıyılır

Yoğurdu ve Karpuzu ile  bilinen Kandıra İlçesinin her yaz binlerce turisti ağırlayan sahilleri, bu yıl özellikle COVID-19 tedbirleri ile birlikte, katılımı  az, sosyal mesafeli  nikâhlara ev sahipliği yapıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle pek çok şeyden feragat etmek zorunda kalan genç çiftler, nikâhlarının eşsiz havası, enfes manzaralı Kandıra Sahillerinde olmasını tercih ediyor.   

BAŞKAN “ SAHİL’DE NİKÂH BİR BAŞKA GÜZEL”

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, genç çiftlerin bu taleplerine ise kayıtsız  kalmıyor. Başkan Turan, nikâhını kıydığı genç çiftleri sosyal medya adresinden paylaşırken şu ifadelere yer verdi. " Kandıra'mızın bir başka güzel yeri #PembeKayalar Mavinin merkezi Kandıra'mızda gençlerimizin mutluluklarına ortak olmak ve sevinçlerini paylaşmak bir harika... Turgut Güneş & Hatice Toygar kardeşlerimizin nikâh akdini doğası ile hayran bırakan Pembe Kayalarımızda  gerçekleştirdik" bir başka paylaşımında ise "Sahilde Nikâh bir başka güzel oluyor. Belediye personelimiz Serdar Koç & Nilay Fidan genç kardeşlerimizin nikâh akdini Cebeci Sahilimizde gerçekleştirdik. Mutluluğunuz daim olsun" ifadelerine yer verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑