Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra'da İcradan Satılık 8+1 Villa!

Kandıra İcra Dairesi tarafından Kerpe’de lüks tripleks villa satışa çıkarılıyor. İlk satış ihalesi 24 Ekim tarihinde saat 14:30’da Kandıra Belediyesi 2. Kat Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

18 Eylül 2019 Saat: 07:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.145 kez okunmuştur

Kandıra'da İcradan Satılık 8+1 Villa!
Kandıra'da İcradan Satılık 8+1 Villa!

Yine böyle bir icra satışı Kandıra ’de gerçekleştiriliyor. Kandıra İcra Dairesi tarafından Kerpe’de sahile 100 metre mesafedeki lüks tripleks villa satışa çıkarılıyor. Toplam 400 metrekarelik bu lüks villanın içinde 8 oda, bir salon ve 5 tane de banyo yer alıyor.

Söz konusu lüks villa ve arsası için belirlenen toplam muhammen bedel ise 902 bin TL. Kandıra’daki bu lüks villa için ilk satış ihalesi 24 Ekim tarihinde saat 14:30’da Kandıra Belediyesi 2. Kat Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Söz konusu lüks villa için verilen ilanda şu bilgilere yer verildi: “Özellikleri : Satışa konu taşınmaz İl, Kandıra İlçe, 108 Ada, 8 Parsel, KERPE Mahalle/Köy, İKİ KATLI KARGİR EV VE ARSASI niteliğinde şehir merkezine 50 km mesafededir. Yakın çevresinde sahil, kumsal, kayalıklar, yazlık evler, semt marketleri, lokantalar, kır bahçeleri bulunmaktadır. Belediye alt yapı hizmetlerinden istifade etmektedir. Parseldüz arazi yapısında 478,31 m² alanlı, düzgün dikdörtgen şeklindedir. İki Katlı Kargir Ev ve Arsası niteliklidir.

Kıymet takdiri günü itibari ile yapılan tespite göre Parsel üzerinde betonarme karkas tarzda inşa edilmiş 3 katlı villa bulunmaktadır. Zemin katı 140m², ara katı 140m², üst katı 120m² olmak üzere toplam 400 m² alanlı tripleks villadır. Bahçesi çevrili, açık otopark alanlı, peyzajı yapılıdır. Bina dış cephesi sıva üzeri akrilik boyalıdır. Taşınmaz 8+1 oda yapısında, 5 adet banyolu olarak bölge standartlarının üzerinde lüks inşa edilmiştir.

Giriş kapısı, oda kapıları ve pencereler mobilya, zeminler masif kaplama, ıslak zeminler seramik kaplama, küvetli, mutfakta mobilya mutfak dolapları, mermer tezgah bulunmaktadır. LPC ısıtma sistemli, güneş enerjili sıcak su sistemlidir. Parsel üzerinde yer alan yapı yaklaşık 20 yıllık olmasına rağmen bakımlı olması ve lüks inşa edilmiş olması nedeni ile 4B yapı grubunda inşa edilmiş ve %10 yıpranma olduğu görülmüştür.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑