Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Kandıra Çarşı Mahallesinde tartıştığı üvey babasını bıçaklayarak ağır yaralayan ve üvey babasının arkadaşını bıçaklayarak öldüren kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

30 Ekim 2020 Saat: 09:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 23.278 kez okunmuştur

Kandıra'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
Kandıra'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Alınan bilgiye göre Kandıra Çarşı Mahallesinde meydana gelen olayda bir süredir arlarında husumet bulunan H.Ö. (19), üvey babası Erol E. (41) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine yanındaki bıçağa sarılan H.Ö. üvey babası Erol E.nin ve 41 yaşındaki arkadaşı Ümit Sanlı'yı da bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bıçaklanarak ağır yaralanan üvey baba Erol E. ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken yapılan kontrollerde Ümit Sanlı'nın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Adliyeye sevk edildi
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Sanlı'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna götürüldü. Tedavi altına alınan Erol E.nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken olayın zanlısı H.Ö. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı H.Ö. Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. H.Ö. ile üvey babasının bir süredir tartıştıkları ve aralarında anlaşmazlık olduğu öğrenildi.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑