Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra Yolu'nda feci kaza! 1 ölü 3 yaralı

İzmit- Kandıra Yolu üzeri Çayırköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında belediye otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kullanılmaz hale gelen otomobilde 1 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı

28 Ağustos 2019 Saat: 12:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.475 kez okunmuştur

Kandıra Yolu'nda feci kaza! 1 ölü 3 yaralı
Kandıra Yolu'nda feci kaza! 1 ölü 3 yaralı

Bugün sabah saatlerinde İzmit- Kandıra Yolu üzeri Çayırköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında belediye halk otobüsü ile otomobil çarpıştı. Edinilen bilgi ve iddialara göre, Emrah Bayram yönetimindeki 800 hat numaralı 41 PN 119 plakalı belediye otobüsü, Erdoğan Keskin’in kullandığı 41 FE 239 plakalı otomobil ile çarpıştı Otomobil, çarpışmanın etkisiyle savrularak bariyerlere girdi.

Çevredekiler durumu itfaiye, sağlık ve Jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile otobüs ile çarpışan otomobildeki yaralılar Erdoğan Keskin, Neşe Can Keskin, Münir Bayraktar, Behiye Bayraktar araçtan çıkartılarak sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere sevk edildi. Yol araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kazada ağır yaralanan 41 FE 239 plakalı otomobilin sürücüsü Erdoğan Keskin(51), hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑