Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıra Pınarlıspor üçüncü oldu

İstanbul’da düzenlenen Şader Halı Saha Dostluk Turnuvası’na katılan Kandıra Pınarlıspor rakibi Akçakesespor’u 1-0 mağlup ederek turnuvanın üçüncüsü oldu

7 Ocak 2020 Saat: 22:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.096 kez okunmuştur

Kandıra Pınarlıspor üçüncü oldu
Kandıra Pınarlıspor üçüncü oldu

Şile ve Ağva Civar Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Şader Halı Saha Dostluk Turnuvası sona erdi. 20 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvada Kandıra’yı temsilen Pınarlıspor ve Yağcılarspor takımları turnuvaya katıldı. Turnuvanın final karşılaşmasında Denizlispor, Hacıllıspor’u 6-3 mağlup ederken; Pınarlıspor, Akçakesespor karşılaşmasında Pınarlıspor rakibini 1-0 yendi.  İstanbul, Ümraniye Futbol Park Tesisleri’nden gerçekleşen müsabakalar 15 hafta sürerken, Kandıra Pınarlıspor üçüncülüğü elde etti.

TURAN’DAN DESSTEK

Karşılaşmayı sonuna kadar takip ederek, sporculara ve hemşerilerine moral veren Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan; “ Bizim takımlarımız olan Pınarlıspor ve Yağcılarspor’da ter döken kıymetli sporcu kardeşlerimizi hemen hemen her hafta izlemeye çalıştım. Spor camiasından gelen biri olarak Pınarlıspor ve Yağcılarspor takımlarımızın her zaman yanlarında olmaya gayret gösterdim. Bugün de bu birlikteliğin ve beraberliğin meyvelerini toplamayı başardık ve Pınarlıspor takımımız ile üçüncülük kupasını kaldırdık. Başta bu turnuvayı düzenleyen Şader Başkanı Sayın Süleyman Hilmi Eren’e, dernek yöneticilerine teşekkür ediyor, müsabakalarda ter döken sporcuları da kutluyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑