Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kandıra özüne döndü

1.Küme’de mücadele edecek olan Kandıra Belediyespor, çalışmalara başladı. Bu sezon altyapısından çıkan oyunculara ağırlık verecek olan Yeşil-Beyazlı ekibi Ayhan Oyan çalıştıracak.

8 Ağustos 2019 Saat: 20:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.895 kez okunmuştur

Kandıra özüne döndü
Kandıra özüne döndü

Uzun yıllar Süper Lig’de kalan, geçen yıl ekonomik sıkıntılardan sonra küme düşme üzüntüsünü yaşayan Kandıra Belediyespor da, geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulda yönetim değişmiş, Başkanlık görevine Ramazan Daş getirilmişti. Yeşil-Beyazlı ekibin yeni yönetim kurulu, takımın başına daha öncede bu görevi yapan Ayhan Oyan’ı getirdi.

YENİ KANDIRALILAR DÖNDÜ

Bu sezon 1.Küme’de yer alacak olan Kandıra Belediyespor, İlçenin bir diğer takımı Yeni Kandıraspor ile koordineli bir şekilde çalışacak. Yeni Kandıraspor, bu sezon A takıma katılmayacak, altyapılarda mücadele edecek. Geçen yıl ara transferde Yeni Kandıraspor’a giden kaleci Ercan Güneş, Burak, Gökhan Er ve Uğur Tekin yeniden Kandıra Belediyespor’a döndü.

“EN FAZLA 2-3 TAKVİYE YAPACAĞIZ”

Yeni sezonda da Kandıra Belediyespor’u çalıştıracak olan Teknik Sorumlu Ayhan Oyan, geçen yıl Süper Lig’de yer alan kadrodan çok fazla oyuncunun kalmadığını belirterek, “Yeni sezonda dışarıya bağımlı olmadan, kendi çocuklarımızla ligde yer almak istiyoruz. 2-3 yerde eksiğimiz var. Buralara takviye yapacağız. Bunun dışında çok fazla oyuncu almak istemiyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑