Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Kandıra Gıda OSB Bölge Müdürlüğü taşınıyor

Kandıra ve Kocaeli’nin hayata geçmesini merakla ve özlemle beklediği Kandıra Gıda Organize Sanayi Bölgesinin bölge müdürlüğü binası taşınıyor

6 Ocak 2021 Saat: 09:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 15.776 kez okunmuştur

Kandıra Gıda OSB Bölge Müdürlüğü taşınıyor
Kandıra Gıda OSB Bölge Müdürlüğü taşınıyor

Kuruluş çalışmaları yaklaşık 10 yıl önce başlayan, kamulaştırma davaları nedeniyle 8-9 yıl kaybeden Gıda İhtisas OSB’de geçen yıl alt yapı çalışmalarına başlanmıştı. Bugüne kadar gerçekleştirilen 4 ihale ile alt yapı işlerinde önemli bir mesafe kat edilen OSB projesinde idari bina da tamamlandı.

JUMBO KÜNEFE’NİN ÜSTÜ
OSB Bölge Müdürlüğünün geçici olarak faaliyet göstereceği binada halen tefrişat ve çevre düzenlemesi çalışmaları yürütülüyor. Çalışmaların bitmesiyle yani yaklaşık 1 ay sonra, yaklaşık 10 yıldır İzmit Yahya Kaptan’daki Jumbo Künefe’nin üst katında faaliyet gösteren OSB bölge müdürlüğünün buraya taşınması bekleniyor.

ZATEN KİRACIYDIK
Konuyla ilgili En Kocaeli’ye bilgi veren Kandıra Gıda İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başol, “Mevcut yerimizde zaten kiracıydık. İnşallah önümüzdeki ay sonunda OSB alanı içinde tamamlanan idari binamıza taşınacak, Yahya Kaptan’daki yerimizden çıkacağız.

ARTIK KANDIRA’DAYIZ
Mevcut yerimiz 100 metrekareydi. Yeni bina 300 metrekare. Toplantılarımız, görüşmelerimiz artık tamamen burada yani Kandıra’da olacak. Projemiz büyük oranda tamamlandıktan sonra kalıcı bir idari bina yapacak, şimdi taşınacağımız yeri ise teknik ekibimize bırakacağız.

2021 SONUNDA
Zemin çamurlanınca ekipler zor çalışıyor. Ancak hafriyat çalışmaları planlandığı gibi devam ediyor. Daha önce de söylemiştim. İnşallah 2021 yılı sonunda ilk fabrikayı hizmete açmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑