Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra, başarılı sanayi ustasını kaybediyor!

İşlerini büyütmek isteyen ancak ilçede sanayi alanı açılmadığından dükkan yeri bulamayan Saim Usta, sosyal medya üzerinden yetkililere sitem etti, Kandıra’yı terk etmek zorunda kaldığını açıkladı.

28 Kasım 2020 Saat: 08:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 27.578 kez okunmuştur

Kandıra, başarılı sanayi ustasını kaybediyor!
Kandıra, başarılı sanayi ustasını kaybediyor!

Kandıra'nın tanınmış, başarılı sanayi ustalarından Saim Uslu, ilçede sanayi alanı olmadığı için işlerini büyütememekten dert yanıyor. 2017 yılında devlet desteklemesi almadan Kandıra’da 10 kişiye istihdam sağladığı Uslu Mangal Kömürü Fabrikası’na ruhsat verilmediği için işçilerini çıkartmak zorunda kalan Saim Usta, ilçede sanayi alanı açılmadığı sürece Kandıra’ya katkı sağlayamayacağını duyurdu.

KANDIRA’DA KÜÇÜLMEKTENSE, ÜRETMEYİ TERCİH EDERİM

Sosyal medya üzerinden dert yanan Uslu, "İsyan etmiyorum güzel Kandıram ama bir sanayici olarak artık bende burayı terk etmek istiyorum. Dükkansızlıktan, yer bulamadığımdan mecburum. Kimin kapısını çaldıysam olmadı. Hayalim büyük bir servisti, yıllardır uğraştım olmadı. Bu Kandıra'nın kaderi. Sanayisi olmayan bir il kaybetmeye mahkûmdur. İki tamirhane, yedi emin otopark, bir uslu mangal kömürü fabrikası kurdum. Devletten para istemedim sadece dükkân, işyeri istedim. Tüm Türkiye'ye kendimi Kandıra'yı tanıttım. Gelen müşterilerim esnafımıza para bıraktı. Çaycısı, lokantası, bakkalı, oteli hep kazandı. Burada küçülmektense büyümeyi, üretmeyi tercih ederim." açıklamalarında bulundu. Uslu’nun paylaşımına takipçilerinden destek mesajları yağdı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑