Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İSU'dan 10 Bin Aileye Yüzde 50 Su İndirimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yan işletmelerinden İSU Genel Müdürlüğü 2019 yılı faaliyet raporlarını görüştüğü 2020 yılı birinci olağan genel kurulu...

27 Haziran 2020 Saat: 11:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.502 kez okunmuştur

İSU'dan 10 Bin Aileye Yüzde 50 Su İndirimi
İSU'dan 10 Bin Aileye Yüzde 50 Su İndirimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yan işletmelerinden İSU Genel Müdürlüğü 2019 yılı faaliyet raporlarını görüştüğü 2020 yılı birinci olağan genel kurulunu Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi. Genel kurul 6 gündem maddesiyle toplandı. Genel kurula İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve genel kurul üyeleri katılım sağladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un programında yer aldığı için kurul Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz başkanlığında gerçekleşti. Büyükakın genel kurul sonuna yetişti. Başkanlık koltuğunu devraldı.

2019 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi. 2019 yılı bilançosu, kesin hesap, taşınır kesin hesap ve denetçiler raporu da oy çokluğuyla kabul edildi. Gecikme zammı güncellenmesi talebi de oy çokluğuyla kabul edildi. Öksüz, yetim, dul, ve 65 yaş üstü yaşlı ve sosyal ekonomik destek alanlar olmak üzere Kocaeli gelinde toplam 9 bin 945 aileye yüzde 50 oranında su indirimi yapılacak. Böylece 2 milyon 235 bin TL’lik destek sağlanmış olacak. Özel öğrenci yurtlarında su tarifesi devlet yurtlarına uygulanan tarife gibi olacak. Bu maddeler oy birliğiyle kabul edildi. Abonelik açma ve kapama hizmetinde ıslak imza zorunluluğu kaldırılacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑