Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

İhalede en düşük fiyat Goguser’den

Kandıra’da 2 bin dönümlük alanda altyapı çalışmalarına başlanan ve hızla ilerleyen Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için dördüncü ihale yapıldı.

27 Ağustos 2020 Saat: 22:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.749 kez okunmuştur

İhalede en düşük fiyat Goguser’den
İhalede en düşük fiyat Goguser’den

Kandıra Gıda İhtisas OSB için daha önce önce şartnameleriyle tartışma konusu olan kazı dolgu işleri ihalelerinin ilk üç kısmı gerçekleştiril ve bütün ihaleleri Goguser İnşaat kazanmıştı. Bugün ise kazı-dolgu imalatları ihalesinin dördüncü kısmı gerçekleştirildi. İlk üç ihaleyi kazanan Goguser İnşaat da ihaleye katıldı.

ÜÇ FİRMA

Kocaeli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen kritik Kandıra Gıda İhtiasas OSB ihalesine Kocaeli Valiliğinden Günay Durmuş başkanlık yaptı. Bu önemli ihaleye üç firma teklif verdi. İlk üç ihaleyi kazanan Goguser İnşaat dışında Uğurkar İnşaat ve Karacaoğlu İnşaat teklif verdi.

EN DÜŞÜK TEKLİFİ GOGUSER VERDİ

İhalede ilk teklif zarflarındaki fiyatlar okundu. Goguser İnşaat 12 Milyon 90 bin TL’lik teklif verdi. Uğurkar İnşaat ihalede 12 Milyon 506 bin TL’lik teklif verdi. Karacaoğlu İnşaat ise ihalede 12 Milyon 610 bin TL’lik teklifte bulundu.

İKİNCİ KISIMDA TEKLİF VERMEDİ

Kapalı zarftaki teklifler okunduktan sonra ihale komisyonu başkanı Günay Durmuş ihaleye ara verdi ve evraklar incelendi. Yaklaşık yarım saat sonra ikinci kısmında üç firmadan yeniden teklif istendi. Karacaoğlu İnşaat ikinci turda teklif vermedi ve ilk teklifi 12 Milyon 610 bin TL ile ihaleye devam etti. İkinci turda Goguser İnşaat teklifini 11 Milyon 700 bin TL olarak teklifini güncelledi. Uğurkar İnşaat firması ikinci turda teklifini düşürdü. Firma 11 Milyon 973 bin TL’lik teklif verdi.

UĞURKAR TEKLİF VEREMEDİ

İkinci turda ihale komisyonu Uğurkar İnşaat firmasının teklifinin şartnameye uymadığı söylendi. İhale komisyonu tarafından Uğurkar İnşaat firması doldurması gereken birim fiyat teklifi, birim fiyat mektubu ve cetveli olmadığı için üçüncü teklif istenmedi.

SON ÜÇ TEKLİF ŞU ŞEKİLDE

İhalede en düşük teklifi Goguser İnşaat vermiş oldu. Böylece ihalede Goguser İnşaat 11 Milyon 700 bin TL, Uğurkar İnşaat 11 Milyon 973 bin TL, Karacaoğlu İnşaat 12 Milyon 610 bin TL teklif vermiş oldu. Öte yandan ihale sonunda bu ihalenin muhammen bedeli de açıklandı. En düşük teklifin 11 Milyon 700 bin TL olarak geldiği Kandıra GİOSB ihalesinin muhammen bedeli 19 Milyon 591 TL olduğu bildirildi. İhale sonucunun bir hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

Bu haber 2020-8-26 15:56:07 eklendi

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑