Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Gökdeniz’den mesaj var

Antalyaspor formasıyla gösterdiği performans ve attığı gollerle dikkat çeken Kandıralı futbolcu Gökdeniz Bayrakdar, Bursaspor maçı sonrasında Kocaeli ve Kandıra'ya selam gönderdi.

14 Ocak 2021 Saat: 00:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 20.403 kez okunmuştur

Gökdeniz’den mesaj var
Gökdeniz’den mesaj var

Kocaelispor’dan Süper Lig takımlarından Fraport-Tav Antalyaspor’a transfer olan ve Süper Lig’deki ilk sezonunda gösterdiği performansla dikkat çeken Kandıra ve Kocaeli’nin gururu Gökdeniz Bayrakdar, iyi gidişini takımının Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında deplasmanda Bursaspor’u 3-0 gibi net bir skorla yendiği karşılaşmada da sürdürdü. Takımının ikinci golünü kaydeden ve hem savunma hem de hücumda gösterdiği performansla dikkat çeken 20 yaşındaki futbolcu, karşılaşmayı izleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in de dikkatini çekti.

“MİLLİ TAKIM’DA GOLLERİME DEVAM ETMEK İSTİYORUM”
Bursaspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulunan Gökdeniz, “Maçı kazandığımız ve tur atladığımız için mutluyum. Ersun hocanın gelişiyle bir çıkış yakaladım. Cumartesi günü Trabzonspor’u da yenerek bay haftasına mutlu girmek ve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi. Ümit Milli Takım’a da davet edilen genç futbolcu bu konuyla ilgili olarak da, “Her şey üst üste geliyor ve bu beni çok mutlu ediyor. İnşallah Ümit Milli Takım’da da gollerime devam etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“KOCAELİSPOR’U YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”
Kocaelispor’un maçlarını takip ettiğini belirten ve tüm Kocaeli’ye selam gönderen Gökdeniz, “Sadece son oynanan Erzincan maçını izleyemedim. Onun dışında tüm maçları boş vaktim olduğu zaman 90 dakika izlemeye çalışıyorum. Takımın güzel gittiği ve üst üste 5 galibiyet aldığı maçlar oldu. Gerçekten ben de çok seviniyorum. Ancak takım kötü olduğunda da taraftarların desteklemesi gerektiğini düşünüyorum. Kocaelispor, taraftarlarıyla bir olur. İnşallah Kocaelispor da şampiyonluğa yürüyecektir. Kocaelisporlu taraftarlara, futbolculara, büyük Kocaelispor camiasına, doğduğum ve büyüdüğüm Kandıra’ya selamlarımı gönderiyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑