Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Gelecek Partisi Kandıra İlçe Başkanı Atandı!

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, kurucu Kandıra İlçe Başkanlığına Harun Öztaş atadıklarını açıkladı.

10 Nisan 2020 Saat: 00:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.629 kez okunmuştur

Gelecek Partisi Kandıra İlçe Başkanı Atandı!
Gelecek Partisi Kandıra İlçe Başkanı Atandı!

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Kandıra İlçe Başkanlığı görevine atanan Harun Öztaş’a yetki belgesini ulaştırdı. Corona virüsü salgını nedeniyle tören ve toplu programları iptal ettiklerini vurgulayarak görevlendirmeyi yapan Başaran, Harun Öztaş’a başarılar diledi.

Yetki belgesini aldıktan sonra bir açıklama yapan Harun Öztaş, “Gelecek Partisi Kandıra ilçe başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Sayın genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Doğan Demir’e, il başkanımız Ömer Faruk Başaran’a arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Önemli ve olağan dışı bir dönemden geçiyoruz.Bu tatsız sürecin ne zaman neticeleneceğini maalesef net ve açık kestirilemiyor. Süreyi kısaltmak için hepimizin dikkatli hareket etmesi lazım. Yeni süreç yaşanıyor.

Bu süreçte yeni kurulan partimiz teşkilatlanma çalışmalarına devam ettiğimiz şu günlerde partimizin yönetim organlarının önemi bir kat daha artıyor. İlçe yönetimlerimize önemli görevler düşüyor. Vatandaşlarımızın inanç, kültür, hak, özgürlük, ekonomi ve cinsiyet ayrımı yapmadan öneri ve taleplerini göz ardı etmeden katılımcı ve müzakereci bir yöntemle, geniş bir mutabakatla partimizle bütünleşmeyi sağlamak istiyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑