Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Erbakan, “Yeniden Refah’ın Önünde Kimse Duramayacak”

Kandıra İlçe Kongresinde konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Yeniden Refah’ın önünde artık kimse duramayacak” dedi.

1 Aralık 2019 Saat: 16:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.270 kez okunmuştur

Erbakan, “Yeniden Refah’ın Önünde Kimse Duramayacak”
Erbakan, “Yeniden Refah’ın Önünde Kimse Duramayacak”

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda Milli Görüşçüler salonu adeta hınca hınç doldururken, Genel Başkan Fatih Erbakan, partililer tarafından meşaleler ile büyük bir coşkuyla karşılandı. Kongrede Kandıra için görevlendirilen Levent Gödek, partinin ilk seçilmiş ilçe başkanı seçildi.

YOĞUN KATILIM

Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur ve Yücel Mollaismailoğlu, MYKY Üyesi Şükrü Yılmaz, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, il ve ilçe başkanları, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve partililer kongreye katılım sağladı.

KANDIRA’DA TARİH YAZIYORUZ

Programda açılış konuşmasını İlçe Başkanı Levent Gödek yaparak, salonu hınca hınç dolduran partililere teşekkür etti. Ardından konuşan Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, partililere seslenerek, “17 Kasım’dan sonra Kandıra’da bugün ikinci kez tarih yazıyorsunuz. Hepinizi alnınızdan öpüyorum. Kandıra birçok önemli siyasetçi çıkarmasına rağmen hak ettiği değeri bulamamıştır. İnşallah Kandıra hak ettiği hizmete bizimle kavuşacak” şeklinde konuştu.

“GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN”

“Mücahit Erbakan” sloganlarıyla kürsüye çıkan Genel Başkan Fatih Erbakan, “Gazamız mübarek olsun” diyerek sözlerine başlarken programda emeği geçenlere teşekkür etti. Erbakan, “Bu muhteşem manzarayı belki de Kandıra tarihindeki en büyük kongremizi gerçekleştiren sadık dava aşıklarına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu muazzam toplulukla birlikte bu manzarada emeği geçen ilçe başkanımıza yönetimimize teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Burada 40-50 senelik milli görüş çınarlarımızdan Mehmet Aras ağabeyimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu muaazzam destana vesile olmanızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.

YENİDEN REFAH’IN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAYACAK

Sözlerini sürdüren Erbakan, “Biz sizler için ikinci 40 yılın kahramanları sözünü boşuna söylemedik. Biz size 21. asrın Erbakanları sözlerini boşuna demedik. Sizler 17 Kasım’da Ankara’da tarih yazdınız. Eğer inanır ve çalışırsak Allah bize yardım eder, Allah bizi yardım ederse önümüzde kimse duramaz. Sizler bunu ispat ettiniz. En zor zamanlarda dahi Fatihleri çıkaran bu millet şu dönemde de sizler gibi inananları çıkarmıştır. Yeniden Refah’ın önünde artık kimse duramayacak. Biz de Mehmet Aras gibi bir il başkanı varken, sizler de bu dava aşkı varken Kandıra’yı da alırız, Kocaeli’yi de alırız, Türkiye’yi de” şeklinde konuştu.

SEÇİM ZAFERLERİ YAŞAYACAĞIZ

Erbakan, “17 Kasım’da ortaya koyduğunuz tabloyla bu yola çıktık. Şimdi sizlerle seçim zaferleri yaşayacağız. Biz sizlerle ikinci 40 yıl zaferine şahitlik edeceğiz inşallah. 17 Kasım destanında Ankara’da Türk siyasi tarihinin en büyük kongresini gerçekleştirdik. Kandıra’da  da bugün en büyük en coşkulu kongremizi gerçekleştiriyoruz. Her fırsatta diyoruz ki Milli Görüşün temsilcisi olarak bugüne kadar açılan diğer partilerin hiçbirine benzemeyiz. Hepsi bir tarafa Yeniden Refah Partisi bir yana diyoruz. Yeniden Refah Partisi’ni diğer partilerden ayıran birçok neden var ama en önemli farkı Yeniden Refah Partisi dualı partidir” dedi.

YÜZDE 80’İ GENÇLER OLUŞTURUYOR

Erbakan, “Yeniden Refah Partisi 17 Kasım’da yeniden milletimize, İslam alemine umut oldu. Partimize katılanların yüzde 80’ini gençler oluşturuyor. Bu çok önemli” dedi. Erbakan ayrıca, “Coşkulu kongremizin ardından bazıları diyor ki bu partililer Ak Partiye geçiş yapacak, milletvekili olacak diyorlar. Biz 18 yıldır bu gemiye binmemişiz. Şimdi titanic batıyorken bizim o gemide ne işimiz var? İşin en başındaki 94 ruhuna dönmemiz gerekiyor derken, bizim orada ne işimiz var?” şeklinde konuştu.

Program sonunda Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek ve yönetimi partililere tanıtıldı ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek’in yönetimi şu şekilde oluştu; Erol Öz, Sedat Yanık, Yusuf Tankaz, Okan Karaağaç, Egemen Erdoğan, Yasin Şatır, Mehmet Balcı, Sedat Elmacı, Asım Kemal Karagöz, Ercan Manbaki, Soner Yılmaz.

İl delegeleri; Levent Gödek, Sedat Yanık, Yusuf Tankaz, Okan Karaağaç, Egemen Erdoğan, Yasin Şatır, Mehmet Balcı, Asım Kemal Karagöz, Ercan Manbaki.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑