Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Duraklı Köyü'nün yüzü gülüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'nun talimatıyla köylerde hizmet atağını sürdürüyor.

11 Mayıs 2009 Saat: 22:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.401 kez okunmuştur

Duraklı Köyü'nün yüzü gülüyor
Duraklı Köyü'nün yüzü gülüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla köylerde  hizmet atağını sürdürüyor. Köylerin kentsel görünüme kavuşması için  başlatılan mücadeleden Kandıra’nın Duraklı Köyü de nasibini aldı.

 

40 YILLIK ÇİLE BİTTİ

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kandıra’nın Duraklı Köyü’ne 4 bin 355 metrekare parke, bin 227 metre bordür döşeyerek, köyün 40 yıldır süre gelen çamur çilesini sona erdirdi.


TOZ VE ÇAMURDAN KURTULDUK

Çalışmaları yerinde görmek üzere köye giden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Fen İşleri Dairesi Başkanı Tahir Akman, Başkan Yardımcısı Cihat Yücel, Köye Hizmet Şube Müdürü Aydın Altıner,  Makine İkmal Şube Müdürü Hüseyin Kocacık,  Kandıra Koordinatörü Gökalp Çobanoglu halkın nabzını tuttu. Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Duraklı Köyü Azası Recep Kızmaz, “Büyükşehir Belediye’mizin çalışmalarıyla toz ve çamur çilesinden sonunda kurtulduk. Büyükşehir ekibini de köyümüzde görmekten büyük mutluluk duyduk. Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na ve ekibine çok teşekkür ederiz”dedi.

 

“ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

Tahir Akman, İbrahim Karaosmanoğlu’nun “Kentte ne varsa köyde de o olacak” şeklindeki talimatıyla hareket ettiklerini belirterek, “Nerede olursa olsun, yaşayan bizim insanımız. Şehirdeki kaliteyi köylerimize de getirdik. Allah nasip etsin. Çok güzel işler yapacağız”diye konuştu.



Kaynak: www.sanalturizm.net

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑