Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Demokrasi nöbetini terk eden Bulgurcu’dan açıklama

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Programına katılan CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu'nu eleştirmesi üzerine alanı terk etti.

17 Temmuz 2019 Saat: 23:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.043 kez okunmuştur

Demokrasi nöbetini terk eden Bulgurcu’dan açıklama
Demokrasi nöbetini terk eden Bulgurcu’dan açıklama

Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Programına katılan CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu ve yönetimi,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı yayın konuşmasında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu eleştirmesi üzerine alanı terk etti. Bulgurcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halkı kin ve nefrete sürüklediğini savundu.

PROPAGANDAYA DÖNÜŞTÜ

Bulgurcu’nun açıklaması şu şekilde; “15 Temmuz 2016 gecesi, FETÖ’nün askeri ayağı tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla ilçemizde gerçekleştirilen anma programına partililerimizle birlikte katılım gösterdik. Hem o kara gecenin yasını tutmak hem de verilen demokrasi mücadelesini anmak amacıyla katıldığımız etkinlik, Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayınlanan konuşması nedeniyle ne yazık ki kara propagandaya dönüştü.

DERS ÇIKARMAMIŞ

Milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek bir günde, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu nezdinde bizlere yapılan hakaretlerin makul bir izahı yoktur. Böyle bir ortamda daha fazla bulunmamız mümkün olmadığından programın yarısında ayrılmak zorunda kaldık. Geride bıraktığımız yerel seçim sonuçlarından ve sonrasında yapılan kamuoyu araştırmalarından ders çıkarmadığı açıkça görülen Ak Parti Genel Başkanı, taşımakta olduğu Cumhurbaşkanı sıfatını her fırsatta rafa kaldırıp halkı kin ve nefrete sürüklemekte sakınca görmemektedir.

HALKIN VİCDANINA HAVALE EDİYORUZ

Unutulmamalıdır ki, FETÖ’nün siyasi yapılanmasının ortaya çıkarılması maksadıyla TBMM’de kurulan araştırma komisyonu AKP eliyle çalıştırılmamış; hiçbir araştırma yapmasına fırsat tanınmamıştır. Bu korkunun sebebini bizler çok iyi bilmekteyiz. Dün, yüce Türk Ordusu’na Ergenekon, Balyoz gibi kumpasları hazırlayan FETÖ ile yoldaş olan; o davaların “savcısı” olduğunu alenen deklare eden siyasi zihniyet, bugün Cumhuriyet Halk Partisi’ni karalayarak kendisini aklama gayretindedir. Siyasi ahlak ve insani dürüstlükten uzak bu söylemleri, her zaman olduğu gibi bugün de aziz milletimizin aklıselim duruşuna ve vicdanına havale ediyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere demokrasi uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑