Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan'a destek mesajı

Ermenistan'ın Azerbaycan'a düzenlediği saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yayınladığı ilk mesajda "Türk Milleti her zaman olduğu Azerbaycanlı kardeşlerinin yanındadır" ifadelerini kullandı.

28 Eylül 2020 Saat: 07:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.038 kez okunmuştur

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan'a destek mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan'a destek mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sabah saatlerinde Ermenistan'ın Azerbaycan'a düzenlediği ve sivilleri hedef aldığı saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında "Türk Milleti her zaman olduğu gibi bugün de tüm imkanlarıyla Azerbaycanlı kardeşlerinin yanındadır" dedi.

"ERMENİSTAN BARIŞA EN BÜYÜK TEHDİTTİR"

Twitter hesabından açıklama yapan Erdoğan şunları söyledi "Azerbaycan'a yönelik saldırılarına bir yenisini ekleyen Ermenistan, bölgede barışın ve huzurun önündeki en büyük tehdit olduğunu bir kere daha göstermiştir. Türk Milleti her zaman olduğu gibi bugün de tüm imkanlarıyla Azerbaycanlı kardeşlerinin yanındadır.

"ULUSLARARASI TOPLUM ÇİFTE STANDARTINI BİR KEZ DAHA GÖSTERMEKTEDİR"

Ermenistan'ın tahrikkar saldırganlığı karşısında gerekli ve yeterli bir tepki ortaya koyamayan uluslararası toplum çifte standardını bir kez daha göstermektedir. Yaklaşık 30 yıldır ihmalkar tutumunu sürdüren Minsk üçlüsü de çözüm odaklı davranmaktan maalesef çok uzaktadır.

"ERMENİ HALKINI GELECEKLERİNE SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUZ"

Ermeni halkını, kendilerini felakete sürükleyen yönetimlerine ve onları bir kukla gibi kullananlara karşı geleceklerine sahip çıkmaya davet ederken, tüm dünyaya işgale ve zulme karşı verdikleri mücadelede Azerbaycan'ın yanında yer alma çağrısı yapıyoruz."

AZERBAYCAN SAVAŞ HALİ İLAN ETTİ!
Azerbaycan Meclisi'nin 24 saat için milli seferberlik hali ilan edildiğini duyuruldu.

Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerinin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başladı Bu kalleş saldırısı sonrası misilleme saldırısında bulunan Azerbaycan Savaş Hali ilan etti! Azerbaycan Meclisi'nin 24 saat için milli seferberlik hali ilan edildiğini duyuruldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑