Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Cebeci Adası’ndan Tonlarca Çöp Çıktı!

Kandıra Anadolu ve Kandıra MTA lisesi öğrencileri Cebeci Adası’nda temizlik yaptı. Öğrencilere ilçe protokolü de eşlik etti.

6 Ekim 2019 Saat: 06:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.981 kez okunmuştur

Cebeci Adası’ndan Tonlarca Çöp Çıktı!
Cebeci Adası’ndan Tonlarca Çöp Çıktı!

Cebeci Adasında düzenlenen temizlik kampanyasına Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kocaeli Üniversitesi Kandıra MYO Müdürü Doç. Dr. Ümit Alnıaçık, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Uysal, Mal Müdürü Feride Aslan, Kefken Liman Başkanı Yakup Koca, Kefken Mahalle Muhtarı Z. Abidin Ekrem, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Aynur Güldiken, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dursun, Kandıra İSU Şube Müdürü Hakan Kocatürk, KBB Park ve Bahçeler Kandıra Sorumlusu Ercan Öztürk, KGM Cebeci Tahlisiye İstasyon Reisi Özkan Sevilmiş, Kandıra İş Bankası Şube Müdürü Serkan Geçgen, Kandıra Anadolu Lisesi, Kandıra Anadolu Teknik Lisesi, Meslekî ve Teknik Eğitim Merkezi Öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci ile belediye personeli katıldı.

Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra Belediyesi’nin “Temiz Çevre Temiz Kandıra” etkinlikleri kapsamında gelecek nesillere daha temiz bir çevre bilinci aşılamak amacıyla önemli bir projeye imza atıldı. 

Kandıra ilçe protokolünün de katılımıyla, Kandıra Anadolu Lisesi ve Kandıra MTAL öğrencileri yaklaşık 52 dönümlük ada çevresini dolaşarak sahil ve ormanlık alanların temizliğini gerçekleştirdi. Öğrenciler hem eğlendi, hem de çevre temizliğine katkıda bulunarak farkındalık oluşturdu. Öğrenciler daha sonra Kovanağzı, Bağcılar Belediyesi’ne bağlı Sosyal tesislerinde yemek yiyerek dinlendi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑