Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Büyükakın: Türkiye'nin yükselişine şahadet ediyoruz

Başkan Büyükakın, “Bu bayrama bir tarafından belki buruk ama diğer tarafından ümit dolu hediyelerle girdik. Özellikle Ayasofya’nın açılması da bizlere ayrı bir mutluluk verdi” ifadelerini sarf etti.

2 Ağustos 2020 Saat: 10:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.743 kez okunmuştur

Büyükakın: Türkiye'nin yükselişine şahadet ediyoruz
Büyükakın: Türkiye'nin yükselişine şahadet ediyoruz

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit ve Kandıra İlçe yönetimleriyle video konferans yöntemiyle bayramlaştı. İlçe Başkanları Ali Güney ve Erol Ölmez’in de katıldığı bayramlaşmada “Rabbim bayramımızı mübarek etsin, kestiğimiz kurbanlar inşallah Allah’a yakınlığımıza vesile olur” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Büyükakın, “Teşkilat mensubu olmak, teşkilat çalışmalarına katılmak gönüllülük esaslı ve zor bir çalışmadır. Teşkilatımıza emek veren tüm kardeşlerimize evvela teşekkür etmek istiyorum. Sizin gerçekten emeğiniz büyük. Onun için öncelikle onun hakkını teslim edilmesi, ifade edilmesi gerekiyor. Her birinizin bayramını ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu bayrama bir tarafından belki buruk ama diğer tarafından ümit dolu hediyelerle girdik. Özellikle Ayasofya’nın açılması da bizlere ayrı bir mutluluk verdi. Bayram hediyesi oldu. 86 yıllık hasret son buldu” dedi.

“BÜYÜK TARİHSEL KIRILMALARA ŞAHİTLİK EDEN BİR NESİLİZ”
“Türkiye çok güçlü değişimler yaşıyor” vurgusu yaparak konuşmasına devam eden Başkan Büyükakın, “Büyük olayların yaşandığı anları yaşayan insanlar o anda onların o kadar büyük tarihsel kırılmalara neden olacak gelişmeler olduğunu fark etmezler. Ama biz aslında şuanda farkında olmadan büyük tarihsel kırılmalara şahitlik eden bir nesiliz. Bunu bilmenizi istiyorum. Bu manada Cumhurbaşkanımızın özellikle milletimiz, memleketimiz, yakın coğrafyamız, gönül ve uzaktaki coğrafyalarımızla ilgili inanılmaz şeyler yaptığına ben şahadet ederim. Gerçekten çok büyük kırılmalar demek bunlar. İnşallah gelecek nesiller bunları yazacak. Tek tek herkes bunları fark edecek. Ne anlama geldiğini, nasıl büyük olaylar olduğunu, bunları yapmanın aslında ne kadar güç olduğunu, milletin evlatlarının nasıl olupta milletin geleceğine dair kaderini tahin etmek için emekler verdiğini zamanı gelince fark edecekler” diye konuştu.

“BİZ GERÇEKTEN NECİP BİR MİLLETİN EVLATLARIYIZ”
“Bize düşen sonuna kadar Cumhurbaşkanımızın arkasında durmaktır” vurgusu yaparak konuşmasını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Onun liderliğini yapmış olduğu bu kutlu davanın birer neferi olmak, bu kutlu davaya kendi gücümüz nispetinde katkı vermek olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Biz bir büyük davanın evlatlarıyız. Biz gerçekten necip bir milletin evlatlarıyız. Milletimiz, tarih boyunca dünyaya nizam verme anlamında, adaletin, barışın, kardeşliğin dünyaya hâkim kılınması anlamında büyük mücadeleler vermiştir. Bu uğurda şehitler ve gaziler vermiş bir millettir. Bu milletin evlatları olarak bizde üzerimize düşeni sonuna kadar takatimiz yettiğince hatta elimizden gelenin fazlasını yaparak bundan sonraki çalışmalara devam edeceğiz. Hep söylüyoruz ya kapı kapı, sokak sokak gezeceğiz, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çünkü bu kutlu dava için var gücümüzle çalışmalıyız. Bu davaya bu şuurla bakmamız gerekiyor. Çalışmalarımıza sadece bir siyasi parti faaliyeti olarak görmemek, bir medeniyet kurma ideali olarak mücadelemizi vermemiz gerekiyor. Özellikle gençlerle ilgili çalışmalara daha fazla zaman ayırmalıyız. Kadın kollarımızın çalışmalarının daha da güçlenmesi de bu manada daha büyük anlam ifade ediyor” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE ÜZERİNDEKİ ÖLÜ TOPRAĞINI CUMHURBAŞKANIMIZ İLE ATTI”
“Gençlik ve kadın çalışmalarını son derece önemli görüyorum” diyerek konuşmasını “Başarımızın altında yatan temel faktöründe bu olduğunu düşünüyorum” hatırlatmasını yaparak devam eden Başkan Büyükakın, “Öğrencilik hayatımda Cumhurbaşkanımızın bizzat kapı kapı, sokak sokak gezerek yapmış olduğu çalışmalara şahadet etmiş biri olarak söylüyorum. Dolayısıyla bizimde benzer bir ruhla yeniden bu Kurban Bayramı vesilesiyle Allah’a akdimizi bir daha hatırlayarak yola çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Allah bu kutlu davada her birinize güç kuvvet versin. İnşallah gelecek bizim milletimizin yükselişine şahadet edecektir. Hep birlikte bunu göreceğiz. Bunu bir kenara not edin. Türkiye’nin yükselişine şahadet ediyoruz. Farkında olmasakta bunun böyle olduğunu gelecekte göreceğiz. Türkiye üzerindeki ölü toprağını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle attı. Liderlerin güçlü olmasının temel sebeplerinden bir tanesi onların peşinden giden insanların fedakârlığıdır. Cumhurbaşkanımızın fedakârlığının tartışılmayacağı ortadadır” şeklinde konuştu.

“BÜTÜN BUNLARIN OLMASINI BEKLEMEK HAYAL OLURDU”
AK Parti İzmit ve Kandıra teşkilatlarıyla olan buluşmasında, “Cumhurbaşkanımızın liderliğine yakışır bir teşkilat olarak sonuna kadar onun arkasında durmamız, her yerde onun davasını anlatmamız, gerek gençler gerek kadınlar gerek erkekler olarak onun mücadelesine daha fazla destek olmamız gerekiyor” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, sözlerini şu şekilde tamamladı: Elinizden geleni yaptığınızı biliyorum ama elimizden gelinin fazlasını yapmamız gerekmektedir. Çünkü Cumhurbaşkanımız sadece elinden geleni yapacak olsaydı bütün bunların olmasını beklemek hayal olurdu. İnşallah hep birlikte daha fazla güç birliği yapacak, el ele omuz omuza inşallah bu davanın bayrağının daha da yükseltilmesi için mücadele edeceğiz. Ben bu vesileyle bir kez daha Kurban Bayramınızı kutluyorum. Her birinize bu davaya verdiğiniz emek için bir kez daha teşekkür ediyorum, hepinizi muhabbetle selamlıyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑