Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Başkan Büyükakın; Kandıra yoğurdu önemlidir

Gazeteci Cüneyt Özdemir’in yayınına konuk olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın komeksepeti.com’u anlattı. Başkan Büyükakın Özdemir’e ayrıca el emeği ürünlerinin bulunduğu bir paketi de hediye etti

15 Aralık 2020 Saat: 23:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.445 kez okunmuştur

Başkan Büyükakın; Kandıra yoğurdu önemlidir
Başkan Büyükakın; Kandıra yoğurdu önemlidir

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün Gazeteci Cüneyt Özdemir’in Youtube kanalının canlı yayın konuğu oldu. Yayında komeksepeti.com hakkında bilgilendirmeler yapan Başkan Büyükakın şu ifadeleri kullandı:

“KOMEK’te 16 yıldır 668 bin kursiyerimize eğitim verildi. Giyim takı tasarım gibi 350 branşta eğitim aldılar. Dijital dünyanın gelişimiyle ekonomik pazar gibi bir alan oluştu. Buradaki el emeği göz nuru eserler sergilerle sınırlı kalmasın ev ekonomisine de dönüşsün diye dijital platformların bize sağladığı olanakları kullanalım dedik.

KOMEK sepeti diye bir platform hazırlarsak el emeği ürünler, pazara sunulma imkânına kavuşur dedik. Hanım kardeşlerimizin el emeği ürünlerini İnstagram’dan pazarladıklarını görünce bunun bir fırsata dönüşeceğini düşündük. Bir Pazar ekonomisine döndürerek onlara da katkı sağlayalım dedik.

Bu satışlarda sadece KDV değil tüm vergi yükümlülükleri ortadan kalkıyor yıllık 200 bin TL’ye kadar. Bir kardeşimiz KOMEK’ten satış yaptığında 200 bin TL’lik satışın hiçbir vergi mükellefiyeti olmayacak. Yıllık 200 bin TL gelir yaratma imkânları olacak. Şu anda kursiyerlerimizi de başlattık burada bir tecrübe edinilmesi ve yaygınlaştırılması söz konusu olacak.

Kandıra yoğurdu önemlidir, oradaki üretimler bir şekilde bu platform üzerinden ekonomiye dönüşecek. 200 bin TL çok büyük bir meblağ bu üretimleri kadın kardeşlerimiz büyük seferberlik oluşturacak. Evlerinde oturan, zamanını dışarıda harcamayan kardeşlerimiz, bu güvenli platform yoluyla 200 bin TL’ye kadar vergiden muaf olarak ev ekonomisi yaratmış olacaklar. 600 üzeri kursiyerimiz bize başvuru yaptı, bu platformu da isteyen herkes kullanabilir.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑