Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Basın Onur Günü unutulmadı

Atatürk’ün ilk ve tek basın toplantısını İzmit’te gerçekleştirmesinin 98. yıl dönümü kentimizde Basın Onur Günü olarak kutlanmaya devam ediyor. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından protokolün katılımıyla program gerçekleştiri

16 Ocak 2021 Saat: 21:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.842 kez okunmuştur

Basın Onur Günü unutulmadı
Basın Onur Günü unutulmadı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ilk kez 16 Ocak 1923’te İzmit’te düzenlediği basın toplantısının 98’nci yıl dönümü olan 16 Ocak Basın Onur Günü, her yıl olduğu gibi bu yıl da anıldı. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, bu kapsamda Atatürk Anıtı’nda çelenk takdiminde bulunuldu.

“COŞKUYLA KUTLAYACAKTIK”
Saygı ve duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan günü anlam ve önemini belirtmek adına yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı, “Cemal Bu coşkuyu yıllardır sürdürüyoruz. Barbaros Tantan, Metin Karan, Bedri Dölkeleş, Sadun Çetin, Yalçın Arslan’ın girişimiyle tarihin tozlu sayfalarından bu belgelere ulaştı. Herkesin evde olduğu bir dönemde bu töreni coşkuyla kutlayacaktık ama pandemi nedeniyle böyle kutluyoruz”

KISITLI KATILIM

Atatürk Anıtı’nın ardından basın toplantısının düzenlediği yer olan Kasr-ı Hümayun Müzesinde o günkü toplantının anma programı gerçekleştirildi. Programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Gazeteciler Cemiyet Başkan Cemal Kaplan ve gazeteciler katıldı. Pandemi süreci nedeniyle katılım kısıtlı sayıda oldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑