Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Ahmethacılar Köyü, bu dönem ‘Karakoç’ dedi

2014 yerel seçimlerinde köyüne ilk kez aday olan İsmail Karakoç, karşısına çıkan 6 rakip ile kıyasıya mücadele ederek muhtar olmayı başardı.

7 Nisan 2014 Saat: 12:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.396 kez okunmuştur

Ahmethacılar Köyü, bu dönem ‘Karakoç’ dedi
Ahmethacılar Köyü, bu dönem ‘Karakoç’ dedi

Kandıra Ahmethacılar Köyü’ne hizmet verebilmek için muhtar adayı olan İsmail Karakoç, karşısına çıkan 6 rakibini yenerek muhtar seçildi. Köyde bulunan 185 seçmenden 42 oy alan Karakoç, rakipleriyle kıyasıya yarışarak ipi göğüsleyen taraf oldu. Karakoç, köyde bulunan Çerkeşli ve Hasanfaklar mahallelerinden büyük destek aldı. Köy halkına desteklerinden ötürü teşekkür eden Karakoç, “Azalarım Fehmi Balık, Mesut Kaya, Fikri Kaymaz, Turgut Altıntaş ile birlikte halkımıza en güzel bir şekilde hizmet ederek bize göstermiş oldukları teveccühlere layık olacağız. Bizi bu hizmete layık gören tüm köy halkıma gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
İSMAİL KARAKOÇ KİMDİR? 1967 Kandıra Ahmethacılar Köyü doğumlu. İlkokulu Ahmethacılar İlkokulu’nda ortaöğretimi imam hatip ortaokulunda okudu. Toplu taşıma aracı servis çeken Karakoç, aynı zamanda çiftçilikle geçimini sağlıyor. Askerliğinin ardından ticaret hayatına atılan Karakoç, evli ve Ahmethacılar Köyü Çerkeşli Mahallesi’nde ikametgah ediyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑