Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

12 ilçeden stada otobüs

Kocaelispor’un yarın (pazar) oynayacağı Esenler Erokspor maçı için Büyükşehir Belediyesi 12 ilçeden de otobüslerle taraftarları Kocaeli Stadyumu’na ulaştıracak.

23 Kasım 2019 Saat: 16:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.367 kez okunmuştur

12 ilçeden stada otobüs
12 ilçeden stada otobüs

Kocaelispor yarın çok önemli bir maça çıkacak. Kocaeli Stadyumu’nda saat 13:30’da başlayacak olan maçta, Kocaelispor ligdeki en yakın rakibi Erokspor ile karşılaşacak. Bu maç için Büyükşehir Belediyesi 12 ilçeden otobüs kaldırılacak. İzmit Otogar’ın yanı sıra Karamürsel, Körfez, Çayırova, Kartepe, Kandıra ve Darıca merkezli otobüsler kalkış yapacak. Karamürsel’den kalkan otobüsler Gölcük Başiskele, Çayırova’dan kalkan otobüsler de Gebze ve Dilovası’na uğrayarak maça gidecek taraftarları stada ulaştıracak.

YOĞUN İLGİ BEKLENİYOR

Selahaddin Dinçel yöneliminde çıktığı 4 maçı da kazanan, istim üstündeki Kocaelispor, yarın şampiyonluk yarışındaki en dişli rakibi Erokspor’u ağırlayacak. Yeşil-Siyahlı ekibimiz, erken final niteliğindeki maçı da kayıpsız geçip ilk yarı liderliği için avantaj elde etmek istiyor. Önemli maça taraftarın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Kapılarda sıkışıklık olmaması için maça erken gelinmesi istendi.

SAAT 13.30’DA BAŞLAYACAK

Temsilcimizde sakat veya cezalı futbolcu yok. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in bir önceki maça göre ön liberoda Sefa’nın yerine Serdar’a görev vermesi bekleniyor. Yeni Kocaeli Stadı’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçı Ankara bölgesinden R.Alkım Aksoy yönetecek. Stadyuma gitme imkanı bulamayanlar mücadeleyi Youtube üzerinden Hodri Meydan TV’den canlı olarak izleyebilecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑