Ücretsiz Spor Okulları’nda kayıtlar başlıyor

19 Eylül 2022 Saat: 09:25
Ücretsiz Spor Okulları’nda kayıtlar başlıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Spor Kenti Kocaeli’de, sağlıklı ve sporcu nesiller yetiştirmeyi hedefleyen Ücretsiz Spor Okulları ile ‘Kış’ dönemine hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ücretsiz Spor Okulları, yeni dönemde de 12 ilçede hizmet vermeye devam edecek. 06-14 yaş aralığındaki öğrenci gruplarının başvurabileceği eğitimler, haftada 2 gün birer saat şeklinde sürdürülecek. Atletizm, Badminton, Basketbol, Cimnastik, Güreş, Masa Tenisi, Satranç, Voleybol ve Yüzme olmak üzere toplam 9 branşta hizmet verilecek.

BAŞVURULAR KILAVUZ GENÇLİK’TEN
06-14 yaş aralığındaki öğrencilerin katılabileceği ücretsiz spor okulları başvuruları, 19.09.2022 pazartesi günü başlayacak olup https://kilavuzgenclik. kocaeli.bel.tr/ adresinden online olarak yapılabilecek.

NERELERDE FAALİYET GÖSTERİLECEK
Ücretsiz Kış Spor Okulları’nın faaliyet göstereceği spor salonları; Başiskele’de Vezirçiftliği Spor Salonu, Çayırova’da Şehit Er Mücahit Okur İ.H. Lisesi Spor Salonu ve Hasan Tahsin Ortaokulu Spor Salonu, Darıca’da Bağlarbaşı Spor Salonu, Derince’de Şehit Osmangazi Çetingöz Spor Salonu, Gebze’de GEBZESEM Spor Salonu, İzmit’te SEKASEM Spor Salonu ve 50. Yıl Spor Salonu, Kandıra’da Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Spor Salonu Karamürsel’de Lütfü Hıncal Spor Salonu ve Karamürsel Belediyesi Spor Salonu, Kartepe’de Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu, Körfez’de ise Naim Süleymanoğlu Spor Salonu şeklinde olacak.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız