Tenis turnuvasında madalyalar sahiplerini buldu

13 Mayıs 2022 Saat: 07:29
Tenis turnuvasında madalyalar sahiplerini buldu
Kandıra’da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen tenis turnuvasında küçük ve yıldız tenisçiler, çekişmeli mücadeleler verdi.

Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı turnuvaları tüm hızıyla devam ediyor. Kandıra Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Spor Salonu’nda beden eğitimi öğretmeni Serdar Elmas nezaretinde faaliyetlerine devam eden küçük ve yıldız tenisçiler, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen tenis turnuvasında ter döktüler. İlk defa müsabaka tecrübesi yaşayan tenisçiler, izleyenler ve ailelerine keyifli dakikalar yaşattı.

MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Küçükler ve yıldızlar kategorisinde mücadeleye sahne olan tenis turnuvasında küçükler kategorisinde 1’nci Meryem Varolgil 2’nci Yağız Hüseyin Hazırlar 3’ncü Ada Okumuş 3’ncü Damla Akarsu, Yıldızlar kategorisinde ise 1’nci İklim Zümra Anıl 2’nci Elanur Korkmaz 3’ncü Işıl Bayrak 3’ncü Masal Duru Alkandurur madalyaların sahibi oldu. Sporcuların ödüllerini Gençlik Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş, Belediye Meclis Üyesi Merve Korkmaz, Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu Müdürü Selahattin Kurtboğan takdim ettiler.

TURNUVALAR DEVAM EDECEK

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Spor şenliği ayak tenisi, satranç, dart, bocce, basketbol, voleybol, kros, Kaynarca güreş takımının katılımıyla güreş turnuvalarıyla devam edecek. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş yaptığı açıklamada, “İlçemizde artık sadece futbol değil ragbi, güreş, dalga sörfü, tenis, basketbol, yüzme, voleybol, kickbox, bocce branşlarında sporcu yetiştirmekteyiz. Ragbi, bocce, dalga sörfü ve güreşçilerimiz ilçemizi ülkemizin her köşesinde başarıyla temsil ederek bizleri gururlandırıyor. Şüphesiz diğer branşlarımızda bizleri en güzel şekilde temsil edecek” ifadelerini kullandı.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız