Saadet Partisi İlçe Başkan Arslan; “İkinci turda kazanan Millet İttifakı olacak”

18 Mayıs 2023 Saat: 19:15
Saadet Partisi İlçe Başkan Arslan; “İkinci turda kazanan Millet İttifakı olacak”
Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan, “İkinci turda kazanan Millet İttifakı olacak ve ülkeye yeni bir heyecan gelecek” dedi.

Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan, gazetemizi ziyaret ederek 14 Mayıs seçim sonuçlarını değerlendirdi. Millet İttifakı olarak sahada uyumlu bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Arslan, Kandıra’da taban oylarını koruduklarını ifade etti. Arslan, “Üyelerimiz arasında Millet İttifakına oy vermeyiz diyenler oldu ama bu sayı çok az. Kendi seçmenimiz bizim durumumuzu, yapımızı biliyor. 55 yıllık siyasi geçmişimiz var ve bu zamana kadar hiç yanlış hareket yapmadık. Geçmişte Erbakan hocamız da Ecevit’le beraber ittifak yaptığı için ve seçmenimiz o dönemi bildiği için tepki vermedi. Ak Parti ile ittifak yapsaydık daha çok tepki verirlerdi. Kandıra’daki oy oranımızı koruduğumuzu düşünüyoruz, çok büyük bir fark olmadı” dedi.

LEVENT GÖDEK’İ TEBRİK ETTİ

Yeniden Refah Partisi’nin Kandıralı Milletvekili Adayı Levent Gödek’i tebrik eden Arslan, “Levent Gödek gerçekten Kandıra’da yerli bir adaya ihtiyacımızın olduğunu ön plana çıkardı. Bu zor şartlarda aday olması ve bu kadar oy alması çok büyük bir başarı. Güzel bir çalışma yaptı, kendisini tebrik ederim. Bundan sonra gelecek olan adayların da önünü açtı. Bir sonraki genel seçimlerde Ak Parti de CHP de Kandıralı milletvekili adayı göstermek zorunda. Saadet Partisi’nde de Kandıralı bir vekil adayımız olsaydı oylarımızın 2-3 kat fazlasını alabilirdik” dedi.

İKİNCİ TURDA KAZANACAĞIZ

28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere yoğunlaştıklarını kaydeden Arslan, “Hepimiz ülkemize daha iyi hizmet sunabilmek adına yarıştık. Güzel bir yarıştı. Kimse kimsenin düşmanı değil. Seçim bitecek herkes işine geri dönecek. Keşke ilk turda bitseydi ama halkımız böyle uygun gördü. İnşallah ikinci turda kazanan Millet İttifakı olacak ve ülkeye yeni bir heyecan gelecek” dedi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız