Öldürülen Sibel'in acı hayat hikayesi: Kandıra'dan evlatlık verilmiş!

6 Aralık 2023 Saat: 00:47
Öldürülen Sibel'in acı hayat hikayesi: Kandıra'dan evlatlık verilmiş!
İzmit’te, Sibel Kayman(25) evinde göğsünden vurularak hayatını kaybetti. Kayman’ın aynı evde bulunan erkek arkadaşı M. K. ise 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Kayman'ın, geride bıraktığı hayatının acı detayları ortaya çıktı

Olay, dün saat 04.00 sıralarında, İzmit Erenler Mahallesi Akçakoca Konutları’nda meydana geldi. İddiaya göre, erkek arkadaşı Sibel Kayman’ın evine geldi. İkili arasında tartışma çıktı. Tabancanın ateşlenmesi sonucu Sibel Kayman göğsünden, M. K. ise kolundan yaralandı. Kurulay, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbarda kız arkadaşının intihar ettiğini söyledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kayman'ı ağır yaralı halde hastaneye kaldırdı. Kayman, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

CİNAYETİ İŞLEDİ, 'İNTİHAR' DEDİ

Tedavisinin ardından gözaltına alınan M. K., kız arkadaşının intihar ettiğini, silahla boğuşurken kendisinin de yaralandığını söyledi. Yapılan incelemelerde Sibel Kayman'ın kendisini vurmadığı, başkası tarafından vurulmuş olduğu, silahtan çıkan kurşunun da M. K.’ın kolunu sıyırdıktan sonra Sibel Kayman’ın göğsüne isabet ettiği tespit edildi. Sibel Kayman’ın yapılan ön otopsisinde ateşli silah yaralanması sebebi ile hayatını kaybettiği, koltuk altından göğüs kısmına yakın bölgede olan mermi girişinin kendi kendine yapamayacağı şekilde, karşı taraftan yakın mesafeden başka biri tarafından ateşlendiği belirlendi. Öte yandan Kayman’ın ellerinde barut izine rastlandı. M. K., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece ‘kasten öldürme’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GENÇ SİBEL'İN ACI HİKAYESİ

Cinayete kurban giden genç kadın Sibel Kayman'ın, henüz 2 aylıkken babasını da bir cinayet sonucu kaybettiği, 7 yaşına kadar annesi ile birlikte Kandıra’da yaşadığı daha sonra da annesi tarafından Karamürsel’de yaşayan bir akrabasına evlatlık olarak verildiği öğrenildi. İzmit’te yalnız yaşayan Kayman'ın cenazesi ailesine teslim edilmesinin ardından Karamürsel Çamçukur Mezarlığı'nda toprağa verildi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız