Milletvekili Adayı Levent Gödek, Kandıralılara Emanet

12 Mayıs 2023 Saat: 19:54
Milletvekili Adayı Levent Gödek, Kandıralılara Emanet
Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Levent Gödek, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala tüm Kandıralılardan destek ve dua bekliyor.

Bilindiği üzere Yeniden Refah Partisi Kocaeli’de milletvekili adaylığından şartlı çekilen İl eski Başkanı Mehmet Aras talebinin kabul edildiğini açıklayarak, “Kandıra’ya vefa borcum vardı, artık 3. sıra adayımız Levent Gödek’tir. Kandıra'mıza hayırlı uğurlu olsun” demişti. Bunun üzerine Levent Gödek, “Bismillah” dedi, kolları sıvadı ve çalışmalara başladı.

Kandıra’nın 96 mahallesini köy köy ev ev gece gündüz demeden dolaştı. “Bu yetmez” dedi, Kocaeli'nin tüm ilçelerini, kurumlarını STK'ları, dernekleri gezdi dolaştı, tanımayanlara kendisini tanıttı, davasını, partisini anlattı. Bu süreçte Mehmet Aras başkan ve dostları onu hiç yalnız bırakmadı.

Sosyal medyada ve sokakta gördüğümüz kadarı ile ve aldığımız duyumlara göre de gayet güzel ve başarılı bir süreç geçirdiğini ve Kandıra'da çok büyük bir heyecan uyandırdığına şahit olduk.

Seçimlere bir gün kala Levent Gödek'le ufak bir söyleşi yaparak, Kandıra halkına bir mesajı olup olmadığını sorduk. O da bizlere; “Öncelikle böyle bir söyleşi için sizlere çok teşekkür ederim. Beni onure ettiniz. 1 aylık hızlı bir seçim maratonu içine girdik. Kimileri buna ateşten gömlek giydin dedi kimileri ise yaparsan sen yaparsın kardeş dedi. Allah hepsinden razı olsun.

Biz bir yola çıktık, bu yol çok çalışmayı gerektiriyordu. Bunun bilincinde idik ve çok çalıştık. Samimiyet gerektiriyordu en samimi halimizle vatandaşlarımızla kucaklaştık. Biz bu memleketin öz evlatlarıyız. Çaldığımız her kapıda girdiğimiz her mekanda bunu iliklerimize kadar hissettik.

Uğramadık esnaf, sıkmadık el bırakmayacağız diye yola çıkmıştık ve de o şekilde bir çalışma gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Eğer tanışamadığımız kendimizi anlatamadığımız elini sıkamadığımız birileri var ve şu an bu yazıyı okuyorsa onlardan da samimiyetle destek ve dua bekliyorum.

Biz bu yola çıkarken ben diye değil biz diye çıktık. Her şey güzel Kandıra’mız için diye çıktık. İyi ki de çıktık. Telefonlarımız sosyal medyamız hiç susmuyor. Çok olumlu tepkiler ve dönüşler alıyoruz. Rabbim inşallah sandık sonuçları açıklandığında da yüzümüzü böyle güldürür.

Sözlerime şu şekilde son vermek istiyorum. Ben Levent Gödek. Bu memleketin öz evladıyım.
Bu memleket için elimi taşın altına koydum. Büyük bir yüreklilik örneği göstererek bu yola çıktık. Bizler Allah'a dayandık sizlerin samimiyetine güvendik. Pazar günü sandıkta Kandıra’mız için, Kocaeli'miz için her birinizin desteğine ihtiyacım var.

Bu desteği, Allah için, memleketimiz için, geleceğimiz için bu evladınıza bu kardeşinize esirgemeyin. Yarın keşke, dememek için Pazar günü Milletvekili oylamasında Yeniden Refah Partisi deyin. Allah hepinizden razı olsun. Her şey güzel Kandıra'mız için.”








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız