Memleket Kandıra'da dertleri ilk ağızdan dinledi

20 Haziran 2022 Saat: 05:11
Memleket Kandıra'da dertleri ilk ağızdan dinledi
Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Erinç ve beraberinde ki heyet geçtiğimiz hafta Kandıra'yı ziyaret edip esnaf ve vatandaşları dinledi.

Memleket Partisi Kocaeli İl Örgütü, esnafların sesini duyurmak için geçtiğimiz hafta yoğun bir tempo ile birçok ziyaret gerçekleştirdi. İl Başkanı Erinç ve beraberinde ki heyet Kandıra'yı ziyaret edip esnaf ve vatandaşları dinledi.  Memleket Partisi İl Başkanı Erinç, il yöneticileri, İlçe Başkanları ve ilçe yöneticileri ilçelerde esnafı ziyaret ederek yaşadıkları sıkıntıları ilk ağızdan dinledi.

Ziyaretler sonrasında gözlemlerini aktaran İl Başkanı Murat Erinç, önce vatandaşı dinleyip anlayıp sonrasında nasıl çözüleceğini aktardıklarına değinirken “Bizler vatandaşımızın ve esnafımızın tüm sorunlarını dertlerini dinleyip onlara çözüm sunuyoruz. Bu zamana kadar çok konuştular ama fayda gören yok, tencere kaynamıyor artık diyenlerin sayısı çoğaldı. Esnaftan bize güzel bir teveccüh var bizlerde buna layık olmaya çalışıyoruz. Her girdiğimiz işletmede uzun uzun dinleyip konuşuyoruz. Herkesle uzun uzun sohbet ediyor iyice anlıyoruz.

Yani biz gerçekten memleketimiz için faydalı olmak istiyor ve bundan dolayı hiçbir esnafla görüşmemizi kısa kesmiyoruz. İşin şovunda değil dert kısmındayız, çünkü bizlerde rahatsız oluyoruz bu durumdan. Hepimiz bu memleketin çocuklarıyız, elimizden gelen ne varsa onu yapma gayretinde sonuna kadar ilerleyeceğiz. Bizimkisi memleket sevdası, çabamız uğraşımız hepimiz için. Memleket gelecek dertler bitecek inşallah az daha sabır diyoruz” dedi.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız