Kocaelispor kritik virajı 3 puanla geçti

17 Nisan 2022 Saat: 16:28
Kocaelispor kritik virajı 3 puanla geçti
Spor Toto 1.Lig 31. Hafta karşılaşmasında Kocaelispor kritik mücadelede Royal Hastanesi Bandırmaspor’u 2-1 mağlup etti. Kocaelispor’un yeni hocası Fırat Gül ilk maçında galibiyetle başladı.

Ligde kalma yolunda çok kritik bir mücadeleye çıkan Kocaelispor, sahasında Bandırmaspor ile karşılaştı. Yaklaşık 7 bin taraftarın izlemeye geldiği mücadeleye temsilcimiz daha iyi başladı. Henüz dakika 2'de Kolovos ile net bir fırsat yakalayan ekibimiz bundan faydalanamadı. Sekiz dakika sonra ise Benhur girdiği pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kaldı, sağ çaprazdan zayıf şutunu kaleci Gökhan kurtardı.

İLK YARI 0-1
Oyunda uzun süre topa daha çok hakim bir oyun sergileyen Kocaelispor, rakip kalede golü de daha çok arayan taraf oldu. Bandırmaspor ile tehlikesini 35. dakikada savunmanın hatasıyla Beykan girdiği pozisyonda topu üstten dışarı attı. İlerleyen dakikalarda konuk ekip oyunda dengeyi yakaladı. 44. dakikada ise Keny'nin golü ile 0-1 öne geçti, ilk yarı bu skorla tamamlandı. Ayrıca gol sonrası Korcan'a büyük tepki gelirken, Benhur ve Mazlum tribünleri sakinleştirmeye çalıştı.

ÇOK HIZLI BAŞLADIK
İlk yarının sonunda oluşan tepkiler ışığında ikinci yarıya çıkan Kocaelispor, maça başladığı gibi daha etkili başladı. Bu kez ise 49. dakikada yaklaşık 25 metreden Kolovos'un şutu ile ekibimiz önce eşitliği yakaladı, ardından 59. dakikada ise Kolovos'un ortasına şık bir kafa vuruşu yapan Benhur ile maçta 2-1 öne geçti. Golden sonra Benhur’un “ben buradayım” diye bağırması ise dikkat çekti. Üstünlüğü ele alan ekibimiz yaptığı hamlelerle hızlı hücumlarla gol ararken, savunmaya çekildi.

ÇARŞAMBA MENEMENSPOR
Bandırmaspor, etkili olduğu son dakikalarda gol fırsatları da yakaladı ancak Kocaelispor savunması ve kaleci Korcan yerinde müdahalelerle gole izin vermedi. Kocaelispor da kontra atak toplarla tehlike oluşturduğu maçta gol bulamasa da mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Bu skorla düşme hattının dışına çıkamasa da dışında kalan takımlarla puanını eşitledi. Yeşil-Siyahlılar, çarşamba günü 18.00'da Menemenspor'a konuk olacak.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız