Kocaeli'de bu hafta yağış var!

8 Ağustos 2022 Saat: 08:30
Kocaeli'de bu hafta yağış var!
Kocaeli’de yaz sıcakları devam ederken bugünden itibaren yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağış görülecek. Yağışların hafta boyu aralıklarla sürmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair yeni tahminlerini yayınladı. Tahminlere göre Marmara Bölgesi, Karadeniz Bölgesi’nin büyük kısmı, Ege Bölgesi’nin iç kısımları haftanın büyük bölümünde yağış alacak. Sıcaklıklarda büyük bir değişiklik beklenmezken yağışlar aralıklarla zor anlar yaşatacak.

Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya kesimi, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Çanakkale, Muğla, Osmaniye, Bolu, Düzce, Karabük, Çorum, Amasya, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Kocaeli’de hafta boyu aralıklarla yerel yağış görülecek. Salı günü güneş yüzünü gösterecek. Çarşamba ve Perşembe günleri ise yeniden yağış bekleniyor. Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacak. Bugün en yüksek sıcaklık 32, yarın 33, Salı günü 34, Çarşamba günü 32, Perşembe günü 29 derece olacak.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız