Kocaeli İl Başkanı Kaya’nın istifası kabul edildi, bakın yerine kim geldi!

2 Ağustos 2022 Saat: 06:05
Kocaeli İl Başkanı Kaya’nın istifası kabul edildi, bakın yerine kim geldi!
Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya’nın, parti genel merkezine sunduğu istifası kabul edildi. Kaya’nın yerine Alperen Ocakları Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil atandı.

Geçtiğimiz aylarda Konya Tanıtım Günleri etkinliği düzenlenmiş ve katılımcılar arasında Cumhur İttifakı’nın temsilcileri yer almıştı. Tanıtım günlerinde konuşan Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay, katılımcıları sayarken Cumhur İttifakı oraklarından biri olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi saymamıştı. Yaşanan olay üzerine BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Remzi Kaya yaptığı açıklamada kullandığı ifadelerle ülke gündeminde yerini alırken süreç sonunda görevden affını istedi. Yaşanılan süreç sonrası BBP Genel Merkezi, Kaya’nın görevden af talebini değerlendirdi ve kabul etti. BBP Kocaeli İl Başkanlığı görevinden ayrılan Kaya’nın yerine Alperen Ocakları Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil atandı.

AİLEM OLARAK GÖRDÜM
Görevden af talebi kabul edilen Remzi Kaya, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı; “4 yıldır onurla, gururla ve şerefle sürdürmekte olduğum İl başkanlığı görevimden affımı geçtiğimiz ay genel merkezimize sunmuş ve değerlendirmenin sonucunu bekliyordum. Bugün itibarı ile görevden af talebim genel merkezimizin takdiri ile kabul edilmiştir. Mensubu olmakla gurur duyduğum partimi, yaşama gayemiz olan inançlarımıza hizmet etmenin bir vasıtası, camiamı ise ailem olarak gördüm, görmeye devam edeceğim. Partime, genel merkezime ve davama kırgınlık ve küskünlüğüm asla ve kata yoktur ve hiç kimse olacağını düşünmemelidir. Partimizin il başkanlığına il yönetim kurulu üyemiz aynı zamanda Alperen Ocakları İl başkanımız, kardeşim sayın Av Kaan Şengil resmi olarak bugün itibari ile atanmış ve görevine başlamıştır.”







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız