Kocaeli’de Muharrem İnce için imza toplanacak

22 Mart 2023 Saat: 10:44
Kocaeli’de Muharrem İnce için imza toplanacak
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için imza kampanyası 22 Mart'ta başlıyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce için yarın Türkiye genelinde imza kampanyası başlatılacak. İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için tam 100 bin imzaya ihtiyacı var. Bu imzaların toplanması için de Memleket Partisi teşkilatları ülke genelinde imza toplayacak. İmzalar seçim kurullarında kimlik ibraz edilerek verilecek.

NERELERDE İMZA TOPLANACAK ?
Kocaeli’de İzmit Kadıköy Mahallesinde bulunan Derince, Başiskele, İzmit ve Kartepe İlçe Seçim Kurulu, Güzeller Mahallesinde bulunan Gebze-2 İlçe Seçim Kurulu, Çarşı Mahallesinde bulunan Kandıra İlçe Seçim Kurulu, Kuzey Mahallesinde bulunan Körfez İlçe Seçim Kurulu, Mevlana Mahallesinde bulunan Çayırova,D Darıca, Dilovası ve Gebze İlçe Seçim Kurulu, Dumlupınar Mahallesinde bulunan Gölcük İlçe Seçim Kurulu ve Kayacık Mahallesinde bulunan Karamürsel İlçe Seçim Kurullarında imza toplanacak.

YARIN BAŞLIYOR
Memleket Partisi Teşkilatları, ilçe seçim kurulları önünde stantlar da oluşturacak. 22 Mart Çarşamba günü ile 27 Mart Pazartesi günleri arasınbda imzalar toplanacak. Memleket Partisi, 100 bin imzaya ulaştığı an imza kampanyasını bitirecek. Yarın itibarı ile Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek isteyenler imza verebilecek.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız