Kefken Muhtarından Doktor Teşekkürü

18 Temmuz 2023 Saat: 18:32
Kefken Muhtarından Doktor Teşekkürü
Kandıra Kefken muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, İl ve İlçe sağlık müdürü ile Kefken Sağlık Evi’nin doktor ve çalışan tüm personeline teşekkür etti.

Kandıra Kefken Sağlık Ocağı bilindiği gibi yaz-kış hizmet veriyor. Kışın 3.000 nüfusu bulunan Kefken yaz aylarında ise 200 bini buluyor. İki pratisyen doktor Kefken sağlık evinde hizmet verirken yaz aylarında nüfusun artması ile birlikte iki doktor yeterli olmuyor. Bunun üzerine mahalle muhtarı Abidin Ekrem, İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden bir doktor daha talep etti. İl sağlık müdürlüğü muhtarın talebini yerinde bularak yaz sezonu için bir doktor daha görevlendirdi.

Günde yaklaşık 600 hastanın müracaat ettiği sağlık evinde bir doktorun daha gelmesiyle bekleme sürelerinde ciddi kısalma, daha detaylı muayene imkanı sağlandı. Kefken ve çevre köyler ve tatilciler bir nebze de olsa sıcağın altında saatlerce sıra beklemekten kurtuldu. Mahalle muhtarı Abidin Ekrem talebinin karşılanması ve hastaların memnuniyetinin ardından İl sağlık ve İlçe sağlık müdürlüğüne, Kefken Sağlık Evi’nde canlı başla çalışan tüm doktorlara ve sağlık çalışanlara hizmetleri için teşekkür etti.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız