Kandıraspor U12 takımı şampiyon oldu

2 Şubat 2024 Saat: 08:06
Kandıraspor U12 takımı şampiyon oldu
Kandıraspor U12 takımı, büyük bir başarı elde ederek U12 ligini şampiyon olarak tamamladı. Kandıraspor U12 Takımı, 7 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile toplamda 21 puan elde etti. Son maçı olan Sekaspor maçı kazanması ile şampiyonluğunu ilan etti.

Sezon boyunca gösterdikleri performansla dikkat çeken Kandıraspor, sadece 1 mağlubiyetle 7 galibiyet alarak toplamda 21 puan elde etti. Ligde attıkları 53 gol karşısında sadece 6 gol yiyen Kandıraspor, birinci sırayı alarak büyük bir zafer elde etti.

Şampiyon Kandıraspor oyuncuları, Melih K. Ersöz, Ahmet Ayaz Horos, Akif E. Yalçınkaya, Bahadır Eren, Eymen Yalçın, Ege Coşkun, Emir T. Demir, İsmail Açıkgöz, Mehmet A. Küçüktecer, Muhammet A. Yılmaz, Yiğit Hamza Yavaş, Ali Cemal Bayrak, Berk Alp Vural, Ege Tuncer, Buğra Aykuş, Yusuf Efe Ünlü, Berat Bayraktar, Muhammet Enes İlhan, İbrahim Soylu, ve Doğan Korkmaz’dan oluşuyor.

Şampiyonluğa ulaşan Kandıraspor antrenörü Esra Kaçar olurken, yardımcı antrenörler Hanife Demiryol, Hüseyin Akın ve İbrahim Ercan da büyük katkı sağladı. Takımın başarılı yöneticisi ise Gökay İlhan oldu.

Şampiyonluk maçı olan son Seka Spor karşılaşmasında, takımın yıldızlarından Ege Coşkun üç gol atarak, İsmail Açıkgöz de bir gol kaydederek skoru 4-1’e taşıdılar.

Kandıraspor U12 takımı, sezonu büyük bir coşkuyla tamamlayarak, genç yeteneklerin gelecekteki başarılarına umut kattı. Bu zafer, hem sporcular hem de teknik kadro için gurur verici bir anı olarak kalacak.

>

Kandıraspor Kulüp başkanı Hüseyin Akın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Sezon boyunca yağmur çamur demeden, bıkmadan çalışan fedakar, şampiyon oyuncularımızı sergilemiş oldukları mücadele, hırs ve Kandıra’mıza yakışır centilmenliklerinden dolayı tebrik ediyoruz. Takımın teknik sorumlusu Esra Kaçar, Yardımcıları Hanife Demiryol, İbrahim Ercan hocalarımızı ve hep yanımızda olan yöneticimiz Gökay İlhan'a teşekkür ederiz. Takımımızın şampiyonluğunda fedakar oyuncularımız kadar tribünde bizleri yalnız bırakmayan hep destek olan değerli velilerimize ve takımımıza destek olan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Kazancı'ya, diğer kurum, kuruluş ve şahıslara çok teşekkür ederiz. Şampiyonluk maçı sonrası takımımıza yemek ikramında bulunan Taştaken Bakkaliyesi işletmecisi, yöneticimiz Harun Taştekin'e çok teşekkürler. Grubumuzdaki tüm takımları mücadelelerinden dolayı tebrik ediyoruz. Çalışmaya gelişmeye devam..." dedi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız