Kandıralı muhtarların yeni başkanı belli oldu

22 Mart 2023 Saat: 15:55
Kandıralı muhtarların yeni başkanı belli oldu
Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’nin yeni başkanı Çakırcaali Mahallesi Muhtarı Adnan Kaçan oldu.

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kongreye Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Öztürk, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ergün Şen, Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Gödek, Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Kenan Seyrek, Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Levent Gödek, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horos ve muhtarlar katılım sağladı.

“KOL KOLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Mevcut başkan Mustafa Satılmış’ın yeniden aday olmadığı seçimlerde Çakırcaali Mahallesi Muhtarı Adnan Koçan ve Şerefsungur Mahallesi Muhtarı Ergün Akıncı yarıştı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşma yapan mevcut başkan Mustafa Satılmış, “12 yıl boyunca iki dönem başkan yardımcılığı, iki dönem başkanlık yaptım. Tüm muhtarlara aynı seviyede ayrım yapmadan yaklaştım. Hangi muhtarımızın derdi sıkıntısı varsa elimden gelen gayreti gösterdim. Yeni seçilecek olan arkadaşlara da bu hassasiyeti göstererek yollarına devam etmelerini temenni ediyor, başarılar diliyorum. Önemli olan bizim derneğimiz, birlik ve beraberliğimizdir. Seçimden sonra da aynı şekilde kol kola yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HERŞEY KANDIRA İÇİN
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar derneğimizle beraber uyum içerisinde çalışma gayreti gösterdik. Bundan sonra yeni seçilecek olan başkanımızla da aynı çerçevede çalışarak Kandıra’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ise, Mustafa Satılmış’a bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür ederek, “Önemli olan birlik ve beraberlik. Ne yapılacaksa Kandıra’mız için yapılacak. Dolayısıyla bugün seçim bittiği andan itibaren birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Kandıra’mıza daha iyi mücadele verme konusunda çalışmaya devam edeceğiz. Tüm adayları ve ekipleri tebrik ediyorum, şimdiden Kandıra’mız için hayırlı olsun” dedi.

45 OYLA BAŞKAN SEÇİLDİ
Konuşmaların ardından divan kuruluna Ahmet Gödek, Sinan Emren ve Erdal Çetin seçildi. Gündem maddelerinin onaylanmasının ardından kapalı oylamaya seçime geçildi. 80 üyeden 79 üyenin oy kullandığı seçimlerde 1 oy geçersiz sayılırken, Çakırcaali Mahallesi Muhtarı Adnan Kaçan 45 oy alarak muhtarların yeni başkanı seçildi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız