Kandıra'dan mutlusu yok: 2-1

26 Ekim 2023 Saat: 10:24
Kandıra'dan mutlusu yok: 2-1
Süper Amatör Lig A Grubu’nda hafta arası mesaisinde Kandıra Gençlerbirliği deplasmanda İhsaniyespor’la karşı karşıya geldi.

Süper Amatör Lig A Grubu’nda hafta arası mesaisinde Kandıra Gençlerbirliği deplasmanda İhsaniyespor’la karşı karşıya geldi. Üst sıraları hedefleyen Kandıra ekibi mücadeleyi 2-1 kazanırken goller 45. dakikada İhsaniyespor Abdullah’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda etkili oynayan Kandıra Gençlerbirliğispor 65. dakikada Bedirhan, 75. dakikada ise Sami’nin mükemmel golleri ile Kandıra Gençlerbirliği 2-1 öne geçti.
İhsaniye’den çok değerli bir galibiyet çıkaran Kandıra Gençlerbirliği 6 maç sonunda puanını 9’a çıkarırken; İhsaniye ise haftayı 3 puanla son sırada tamamladı.

Başkan Okan, “9 cezalı oyuncumuz olduğumuz için kadro kurmakta zorlanıyoruz. Altyapıdan takviye ile sahaya çıktık. Yedek kulübesinde 4 oyuncumuz vardı. 1-0 geriden gelip maçı kazanan oyuncularımızla gurur duyuyoruz” dedi. Kandıra temsilcisi pazar günü Çayırova Menderes’i konuk edecek.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız