Kandıra'da karnesini alan 6 bin 350 öğrenci tatile girdi

20 Ocak 2024 Saat: 05:00
Kandıra'da karnesini alan 6 bin 350 öğrenci tatile girdi
Yarıyıl tatili dolayısıyla Kandıra Akçakoca İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen karne töreninde öğrenciler karne almanın mutluluğunu yaşadı.

Ülke genelinde olduğu gibi Kandıra’da da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan öğrenciler yarıyıl tatiline girmenin mutluluğunu yaşadı. 16 gün boyunca dinlenerek 5 Şubat Pazartesi günü yeniden okula dönecek olan öğrenciler için yarıyıl tatili öncesi Kandıra Akçakoca İlkokulu ve Ortaokulu’nda karne töreni düzenledi. Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kızmaz, ilçe milli eğitim şube müdürleri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı tören coşku içerisinde geçti.

AKÇAKOCA’DA DÜZENLENDİ
Düzenlenen törenle 2023-2024 Eğitim Öğretim döneminin ilk yarıyılını tamamlayarak karne heyecanı yaşayan öğrenciler kendileri için hazırlanan karnelerini ve hediyelerini protokolün elinden almanın mutluluğunu yaşadı. Öğrencileri tebrik eden Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, “Karne törenine katılarak, çocuklarımızın heyecanına ve mutluluğuna ortak olduk. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız