Kandıra'da hayvan dostu imam! Fenomen oldu

16 Şubat 2022 Saat: 02:40
Kandıra'da hayvan dostu imam! Fenomen oldu
Kandıra Kabaklar Köyü'nde cami imamlığı görevini yürüten Fatih Yılmaz, kuş gözlemciliği ve hayvanları koruma adına yaptığı projelerle farkındalık oluşturmayı amaçlıyor

Kandıra'da cami imamlığı yapan Fatih Yılmaz, bilinen imamların ötesinde, farklı bir imam. Kısa film çeken, kuş gözlemcisi, fotoğrafçı, çektiği fotoğraflarla ödül alan bir imam olur mu demeyin. Çünkü Kandıra'da imamlık yapan Fatih Yılmaz, tam olarak böyle biri.

Doğa ve Yaban Hayatı Fotoğrafçısı Alper Tüydeş'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımın ardından adı sosyal medyada hızla yayılmaya başlayan Fatih Yılmaz, fenomen oldu. Kandıra Kabaklar Köyü'nde cami imamlığı görevini yürüten Fatih Yılmaz ile ilgili anılarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Alper Tüydeş, bu ilginç imamla ilgili yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sizi Fatih ile tanıştırayım. Kandıra’da cami imamı. Ama bilinen imamlardan çok farklı. Öncelikle kuş gözlemcisi ve fotoğrafçısı. Oluklu kertenkeleleri yılan sanıp öldürmesinler diye köy meydanına afiş asmışlığı var. Sokak köpekleriyle ilgi kısa filmi var.

Karacabey görevinde tanıştık kendisiyle. Bu tanışma onun fotoğrafa olan merakının kuşlara yönelmesine vesile oldu. Çok güzel kayıtlar aldı. Birlikte çok kamuflaja girip kuş çekmişliğimiz var. Hatta Kocaeli’de çektiği kuş fotoğrafı ile ödül bile aldı.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız