Kandıra Mavi bayraklı plajlarda Büyükşehir’den ilkyardım timi

20 Haziran 2022 Saat: 04:38
Kandıra Mavi bayraklı plajlarda Büyükşehir’den ilkyardım timi
Kocaeli'nin eşsiz mavi bayraklı plajlarında boğulma ve yaralanmalara karşı hizmet veren Büyükşehir ambulansları göreve hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mavi bayraklı plajlarda boğulma olaylarına karşı ekibini hazırladı. Kocaeli’nin mavi bayraklı plajlarında deniz sezonunun başlaması, eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte vatandaşlar plajları doldurmaya başladı. Vatandaşların Kocaeli plajlarında sağlıklı ve güvenli bir ortamda denize girebilmeleri için Büyükşehir tarafından mavi bayraklı 7 plajda hem cankurtaran hem de sağlık hizmeti sunuluyor.

BÜYÜK BİR EKİPLE PLAJLARDA
Deniz sezonunun açılmasıyla plajlarda Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM), Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Ambulans Birimi, Mahalli Afet Gönülleri MAG, Yedi Tepe Üniversitesi YÜDAK, Kocaeli Yüzme Kulübü ve Gönüllü İtfaiyeciler ile ortaklaşa yürütülen çalışma ile vatandaşlarımıza cankurtaran ve sağlık hizmeti veriliyor.

BOĞULMALARA KARŞI TEDBİR ALIN
Büyükşehir sorumluluğunda bulunan plajlarda alınan önlemler neticesinde vatandaşların gönül rahatlığıyla denizin keyfinin yaşanabileceğini aktaran yetkililer; plajlarda gerçekleşen vakalarda her geçen saniyenin çok önemli olduğunu, sahilde bulunan görselleri vatandaşın dikkatlice okumaları ve uygulamaları gerektiği belirtildi.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız