Kandıra İzmit Yolu, Pirceler mevkiinde bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, S.Ö. yönetimindeki 41 KM 188 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Neyse ki, araçta bulunan sürücü ve 4 yolcu kazanın ardından kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başardı.
İhbar Üzerine Ekipler Olay Yerine Sevk Edildi
Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servis’e bildirdi. Kısa süre içinde bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerine ulaşmasının ardından yapılan ilk kontrollerde, kazada yer alan 5 kişinin de yara almadan kurtulduğu belirlendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, güvenlik önlemleri alırken, jandarma ekipleri kazanın sebebini araştırmak için incelemelere başladı.
Şanslı Kurtuluş: 5 Kişi Sağ Kurtuldu
Kazada araçtaki sürücü ve yolcuların herhangi bir yaralanma yaşamadan kazadan kurtulması, olayın büyük bir faciaya dönüşmesini engelledi. Bölgedeki trafik akışı kısa süre içinde normale dönerken, kazaya karışan araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.