Kandıra Gençlerbirliği şampiyonluğa koşuyor

6 Aralık 2022 Saat: 08:22
Kandıra Gençlerbirliği şampiyonluğa koşuyor
Kandıra Gençlerbirliği, kendi sahasında oynadığı maçta Karatepe Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup etti

1.Küme C Grubu’nda ligin zirvesinde bulunan iki takım Kandıra GB ile Karatepe GB karşı karşıya geldi. 26 puanla liderlik koltuğunda oturan Kandıra GB, kendisini 5 puan geriden takip eden Karatepe GB’yi 4-1 yendi, rakibini zirvenin dışında bıraktı.

Zirve yarışını yakından ilgilendiren maçın ilk 15 dakikasında konuk takım Karatepe GB daha etkiliydi. Ancak gol ev sahibi ekipten geldi, 24’de Eyüp kafayla topu filelere gönderdi. 38’de Emirhan skoru 2-0 yaptı, devre de böyle bitti. İkinci yarının hemen başında Karatepe GB’den Emre farkı 1’e indirse de, Kandıra GB 64’de Doğukan, 67’de ise Eyüp farkı üçe çıkardı. Maçı 4-1 kazanan Kandıra GB’nin Eyüp ve Batuhan’ın şutları direkten döndü. 29 puana yükselen Kandıra ekibi en yakın rakibine 6 puan fark attı. Maç sonunda futbolcu soyunma odasında büyük sevinç yaşadı.

TARAFTARLARDAN TAM DESTEK
Soğuk havada oynanan maçta Kandıralı futbolseverler takımlarına 90 dakika mükemmel destek verdi. Kulüp Başkanı Tansu Okan ve yeşil- beyazlı yönetim galibiyetin alınmasında önemli rol oynayan cefakar taraftarlara, futbolculara ve teknik ekibe, takıma yemek veren esnaf Sefer Yoldaş ve Engin Ubay'a teşekkür etti.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız