Kandıra’da Öğretmenler Günü Turnuvaları Yapıldı

26 Kasım 2023 Saat: 02:39
Kandıra’da Öğretmenler Günü Turnuvaları Yapıldı
Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol, dart, masa tenisi ve satranç turnuvaları Kandıra Şehit Yavuz Sonat Güzel Spor Salonu’nda devam ediyor.

İlçemizde görev yapan 300'e yakın öğretmenin katıldığı turnuvalar çekişmeli mücadelede sahne oluyor. Şimdiye kadar tamamlanan voleybol turnuvasında; 1. Akcakoca Anadolu lisesi 2. Tasvire Hurşit Güneş O.O. 3. Çerçili O.O. 4. Kaymaz Araman O.O. oldu. Dart turnuvasında ; bayanlarda 1. Zennure Çam 2. Oya Akın 3. Pınar Özler 4. Müge Yildiz erkeklerde 1. Bayram Meşe 2. Alparslan Akyol 3. Sinan Zengin 4. Emre Alan oldu.

Gençlik ve Spor ilçe müdürü Ercan Güneş, “geleceğimiz olan çocuklarımızın üzerinde büyük emek sahibi olan öğretmenlerimizin bu özel günlerinde eğlenmelerine vesile olabilmek için düzenlediğimiz etkinlikler, öğretmenlerimiz için farklı bir deneyim oluyor. Öğretmenlerimizin eğlenmeleri, güzel vakit geçirip kaynaşmalarına ortam hazırladık ve amacımıza da ulaşmış bulunuyoruz. Bu vesileyle öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi.

Öğretmenler günü turnuvaları masa tenisi ve satranç turnuvalarıyla devam edecek.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız