Kandıra’da iz bırakan Başsavcı, veda ediyor

5 Temmuz 2022 Saat: 05:50
Kandıra’da iz bırakan Başsavcı, veda ediyor
Ankara Batı Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Karakoç, Kandıra’ya veda etmeye hazırlanıyor.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesince, Adli ve İdari Yargı 2022 yılı Ana Kararnamesi ile ataması yapılan Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Karakoç, Ankara Batı Cumhuriyet Savcılığına gidiyor. 2019 yılından bu yana Kandıra’da görev yapan, çalışmaları ve samimiyeti ile ilçe halkının takdirini toplayan başarılı başsavcımız Emrah Karakoç’u bizler de ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledik.

KANDIRA’NIN YERİ ÇOK ÖZEL

Kandıra’nın kendisinde çok özel bir yere sahip olduğunu söyleyen Karakoç, “Başsavcı olarak ilk görev yerim Kandıra ilçesi oldu. Ayrıca burada ilk evladımı kucağıma aldım. O yüzden Kandıra’nın bendeki yeri çok özel. Görev yaptığım 3 yıl boyunca kamu kurumlarıyla uyumlu bir şekilde çalıştığımızı düşünüyorum. Kandıra’nın insanları da bizlere çok yardımcı oldu. Herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Ankara ilinde de bir kapınız olduğunu unutmayın, sizleri ağırlamaktan onur duyarım” şeklinde konuştu. 









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız