Kandıra Beşiktaşlılar’da Aktaş yeniden başkan

27 Aralık 2023 Saat: 01:10
Kandıra Beşiktaşlılar’da Aktaş yeniden başkan
Kandıra Beşiktaşlılar Derneği olağan kongresinde tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Yusuf Ziya Aktaş güven tazeledi.

Kandıra Beşiktaşlılar Derneği olağan kongresi Hidayet Yelkencioğlu Kültür Merkezi'nde bulunan Yelken Sinemasında gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Yusuf Ziya Aktaş tek aday olarak seçime gitti. 35 üyesi bulunan Kandıra Beşiktaşlılar Derneği kongresinde divan başkanlığını ise Dursun Yılmaz üstlendi. Katip üyeliğini Olcay Çelik ve Batanay Akyıldız yaptı. Kongreye Kandıra Beşiktaşlılar dernek başkanı Yusuf Ziya Aktaş’ın yanı sıra çok sayıda dernek üyesi katıldı.Toplam 26 kişinin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 9 kişilik yönetim kurulu üyesi 3 kişilik denetim kurulu üyesi seçildi.

SİZLERİ TEMSİL ETTİK
Kongrede konuşan Kandıra Beşiktaşlılar Derneği mevcut başkanı Yusuf Ziya Aktaş, “Derneğimizin dinamizmini idealist gençlerden, gücünü ve uzmanlığını ise tecrübeli akil büyüklerimizle istişareler alacaktır. Fikirlerini yansıtabilen, milletine faydalı bir dernek olabilmek için gereken çalışmaları yaptık. Bizler söylediğimiz sözlerle kısa süre içinde Kandıra’da adımıza yakışır faaliyetler gösterdik. Sizler en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık ve aynı şekilde devam edeceğiz” dedi.

Yusuf Ziya Aktaş’ın yönetimi: 

Yönetim: Yusuf Ziya Aktaş, Armağan Aktaş, Samet Kürek, Serhat Dağcı, Abdurrahman Daş, Ahmet Güdük, Selehattin Güneş, Ahmet Yusuf Daş, Ümit Küçük, Hüsnü Alkandurur, Turan Ercan, Barış Onur.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız