Kandıra Belediyesi’nde köklü değişim

6 Aralık 2022 Saat: 18:50
Kandıra Belediyesi’nde köklü değişim
Kandıra Belediyesi organizasyon yapısında köklü değişikliklere gitti. Yapılan değişiklik kapsamında 2 başkan yardımcısı ve 3 müdür göreve başladı.

Alınan bilgilere göre ataması yapılan yeni başkan yardımcıları Murat Ölmez ve Özgür Uluce. Önceki dönemde Kandıra Belediyesi başkan yardımcılığı yapan ve şu an Özel Kalem Müdürü olan Murat Ölmez, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüklerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak atandı.

MURAT ÖLMEZ KİMDİR?
1988 Kandıra doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Kandıra’da tamamladı. Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümünü ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi.
Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Ekonomi bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2011-2017 yılları arasında 2 dönem AK Parti Kandıra Gençlik Kolları başkanlığı yaptı. 2014-2019 arası Kocaeli Büyükşehir ve Kandıra Belediye Meclis üyeliği ve Meclis üyeliği görevinin son iki senesinde de Kandıra Belediyesi Belediye Başkan yardımcısı görevini sürdürdü. Evli ve 2 çocuk babası.

İLK DEFA ÜÇ BAŞKAN YARDIMCISI GÖREV YAPACAK
Kandıra Belediyesinde uzun yıllardır hizmet veren, İmar Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü gibi çeşitli görevlerde bulunan inşaat mühendisi Özgür Uluce, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüklerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak atandı. Böylece Kandıra Belediyesi tarihinde ilk defa 3 başkan yardımcısı İsmail Akalın, Murat Ölmez ve Özgür Uluce birlikte görev yapmaya başladı.

ÖZGÜR ULUCE KİMDİR ?
1979 İzmit Doğumlu, İlk, orta ve lise öğrenimini İzmit’te tamamladı. Ardından sırası ile İzmir Ege Üniversitesi Diş Protez Teknikerliği ve Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden mezun oldu. 2006 yılına kadar serbest inşaat Mühendisi olarak çalıştı. 2006 yılında Kandıra Belediyesinde çalışmaya başladı, sırasıyla Şehircilik Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Evli ve 1 kız çocuğu babası.

3 BİRİME 3 MÜDÜR
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli basın yayın sorumlusu Murat Yıldırım, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü, Ruhsat Denetim Müdürlüğü personeli Yusuf Özder, Ruhsat Denetim Şube Müdürü olarak görevlendirildi. Başkan Yardımcısı Murat Ölmez’den boşalan Özel Kalem Müdürlüğüne ise İSU Kandıra Müdürlük personeli Faik Bal, Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirildi.

BÜYÜKŞEHİR'E GEÇİYOR
Yaklaşık 4 yıldır Kandıra Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Başkan yardımcısı Mustafa Dursun, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığına geçiyor. Dursun burada birim müdür olarak göreve başlayacak.

MUSTAFA DURSUN KİMDİR?
1980 İzmit doğumlu Mustafa Dursun aslen Gölcük’lüdür. İzmit İmam Hatip Lisesi, ardından Meslek Yüksek Okulu İnşaat bölümü ve İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. İş hayatına özel şirket şantiyelerinde çalışarak başladı. Bir çok fabrika inşaatında, yapım ve yenileme işlerinde bulundu. 2005 Yılında, Akmeşe Belediyesi’nde Fen Memuru olarak başladığı kamu çalışma hayatına, 2006 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nda devam etti. Kocaeli Büyükşehir belediyesinde bulunduğu 10 yıla yakın bu sürede, Kandıra ilçesinde, yol yapım, bakım, onarım imalatlarından sorumlu, kontrollük hizmetlerini yürüttü. 2015 ve 2019 yılları arasında Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İnşaat Emlak Şubesi’nde çalıştı. Muhtelif okul binalarının yapım, bakım, onarım süreçlerinde, keşif ve kontrollük hizmetlerinde bulundu. 2019 yılından buyana Kandıra Belediyesi teknik başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Dursun, evli ve 3 çocuk babasıdır.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız