Kandıra Belediyesi işçisine yüzde 30 ara zam

4 Ağustos 2022 Saat: 07:17
Kandıra Belediyesi işçisine yüzde 30 ara zam
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin asgari ücrete yapılan yüzde 30’luk ara zammı belediye personeline de aynen uygulamasının ardından Kandıra Belediye işçisi de yüzde 30 zammını aldı

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, asgari ücrete yapılan yüzde 30 oranındaki zammın ardından belediyede çalışan işçilerin mağdur olmaması için Hizmet-İş Sendikası ile ek protokol yaparak yüzde 30 zam yaptı.

147 işçinin çalıştığı Kandıra belediyesinde işçilerin saat ücretlerine ve tüm sosyal haklarına yüzde 30 oranında zam yapıldı. Zam ile ilgili sendika ve işçiler belediye başkanına teşekkür etti.

BİZLERİ DE MUTLU EDİYOR
Başkan Turan ise, belediye işçilerine yapılacak zammı şu ifadelerle duyurdu: “Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'müzün kıymetli personelleri ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek karşılıklı istek ve taleplerimizi ilettik. Personelimizi Cumhurbaşkanımız Sn.#RTErdogan'ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine davet ettik.

Belediye olarak daima işçimizin, emekçimizin yanında olduk. Verdiğimiz %30 zammı güle güle aileleri ile birlikte harcasınlar. İşçilerimizi mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor”







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız