İyi Partili Büşra Kuşçu vekil adayı olacak galiba

26 Temmuz 2022 Saat: 12:46
İyi Partili Büşra Kuşçu vekil adayı olacak galiba
İyi Partinin tanınmış isimlerinden Büşra Kuşçu ilimizde kurulu manav kültür dernekleri, yerel dernekler, bazı birlik, oda ve STK başkanları, muhtarları eşleriyle kahvaltıda ağırladı, “Tek bir amacım var; o da bu şehre, insanımıza hizmet etmek” dedi

İyi Partili Büşra Kuşcu manav kültür dernekleri, yerel dernekler, bazı birlik, oda ve STK başkanları, muhtarlar ve eşleri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Kandıra yolu üzerinde bulunan Elit Restoranda gerçekleştirilen programa katılanların isimleri şöyle:

KİMLER KATILDI?
Ahmethacılar Köyü Der. Başkanı Engin Tümer, Bizbize İzmitliler Der. Bşk. Kadir Yılmaz, Derince Çavuşlu Mahallesi Der. Bşk. İlhami Usta, Çınarlı Mah. Yard. Ve Day. Dernek Başkan İbrahim Karnıaçık, Çobanköy Dernek Bşk. Mehmet Çoban, Deliveli Köyü Der. Bşk. Kadir Özdemir, Derince Taşköprülüler Derneği Başkan Erhan Çiftçi, Fethiye Köyü Muhtarı İsa Altıntaş, Gebze Taşköprülüler Derneği Başkan Ali Osman Kılcan, Genç Kandıralılar Derneği Bşk. Nurullah Özer, İzmit Kaynarca Köyü Derneği Başkanı Enver Ayçiçek, İzmit Çevre Köyleri Der. Bşk. İsmail Akdeniz, İzmit Gökceler Köyü Dernek Başkanı Olcay Kara, İzmit Taşköprülüler Derneği Başkanı İmran Çetin, Kanatlı Eti Üreticileri Birliği Başkanı Tayfun Sönmez, Kandıra Teksen Orta Köyler Der. Bşk. Soner Yağız, Kandıra Terziler Köyü Der. Bşk Ayhan Özkul, Kulmahmut Dernek Bşk. Erkan Dursun, Manav Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Şükrü Başaran, İzmit Piroğlu Köyü Derneği Başkanı Engin Ceylan, Derince Tahtalı Mahallesi Muhtarı Erkan Tokuç, Tavşantepe S.Y.D Derneği Başkanı Caner Öztürk, Tepebaşı Mah Der. Bşk. Resul Hakan Şener, Terziler Köyü Muhtarı Necdet Yüce, Tuhafiyeciler Odası Bşk Mehmet Eken, Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz, Gebze Kandıralılar Derneği Sedat Durmuş, Süverler Köyü Dernek Girişimi Temsilcisi Ayet Esen, Kulmahmut Köyü Muhtarı Turgay Oruç, Kocaeli Pazarcılar ve Seyyar Satıcılar Odası baş. Ramazan Kumsar, Kocaeli Pastacılar Odası Başkanı Fatih Aysel, Kandıra Kocadere Havzası Koruma Derneği temsilcisi Hüseyin Yüce, Kandıra Safalılar Dernek başkanı Okay Belhan, Kocaeli İli Kanatlı Eti Üreticileri Birliği eski Başkanı Sezgin Sert, Kandıra Koca kaymaz Köyü Dernek Başkanı Mükremin Yalmer.

TEŞEKKÜR KONUŞMASI
Daha önce bir dizi temaslarda bulunup ziyaret ettiği Kocaeli'nin yerel derneklerinin başkanlarına gösterdikleri konukseverlik için teşekkür eden Kuşcu konuklarına bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

BU AİLENİN BİR PARÇASIYIM
Kuşçu konuşmasında, "Kıymetli büyüklerim ve değerli dostlar, Ziyaretlerimiz sırasında sizler beni en güzel şekilde ağırladınız. Ben de sizlere bir kez daha teşekkür etmek istedim. Camiamızın büyüklüğüne şahit olmanın ve bu büyük ailenin bir parçası olmanın gururunu yaşıyorum.

TEK AMACIM VAR
Kocaeli hepimizin, bizler bu kentin insanlarıyız. Bu güzel şehre bir vefa borcumuz var. Ben de bu konuda sorumluluk almaya istekliyim. Sizlerin gür ve güçlü çıkan sesiniz olmak istiyorum. Tek bir amacım var; o da bu şehre, insanımıza hizmet etmek” dedi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız