İmam Hatip öğrencileri, Diyanet-Sen’in misafiri oldular

1 Haziran 2022 Saat: 10:16
İmam Hatip öğrencileri, Diyanet-Sen’in misafiri oldular
Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesi 7. sınıf öğrencileri tarihi Ağaçağıl Camii’nde “tarihe saygı” etkinliği çerçevesinde piknik yaptı.

Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesi 7. sınıf öğrencileri, öğretmenleri Muhammet Onay, Fatih Akagündüz, Davut Şimşek ve Satı Yıldırım’ın rehberliğinde Kandıra’nın tarihi camilerinden Ağaçağıl Camii’nde tarihe canlı şahit etmek ve bu toprakların asıl sahiplerini yad etmek için bir ziyaret düzenlediler. Caminin bulunduğu Deliveli Köyü İmam-Hatibi ve Diyanet-Sen Kandıra Şube Başkanı Nevzat Akkaya, 40 öğrenciye hem ev sahipliği, hem de sürpriz olarak ızgara köfte ekmek ikram etti.
MUHTAR, HERKESİ DAVET ETTİ
Tarihimizin canlı şahidi olan camii bu vesileyle tekrar can buldu. Etkinlikte geçmişlerin ve tüm İslam aleminin ruhlarına dualar edildi. Köy muhtarı Mehmet Şentürk “Köyümüzde bunun gibi ve daha çeşitli sosyal-kültürel faaliyetleri görmek ve ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyarız” diyerek tüm hemşerilerini tarihe şahitlik etmeye davet etti. İmam Hatip öğrencileri ve öğretmenleri ise Diyanet Sen Başkanı Nevzat Akkaya’ya teşekkürlerini ilettiler. Okul idaresi, yeni dönem kayıt alımına başlayacak olan sosyal ve akademik başarısı Kandıra’da en yüksek olan İmam Hatip okuluna tüm öğrencileri davet ettiler.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız