İller arası Cumhuriyet Kupası’nda 8 Madalya Kandıra’ya Geldi

1 Kasım 2023 Saat: 09:10
İller arası Cumhuriyet Kupası’nda 8 Madalya Kandıra’ya Geldi
Kandıralı güreşçilerimiz, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Derince ’de düzenlenen iller arası Cumhuriyet Kupası’nda 8 madalya ile döndüler.

Kandıralı güreşçilerimiz, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Derince’de düzenlenen iller arası Cumhuriyet Kupası’nda 8 madalya ile döndüler. İstanbul, Sakarya, Bolu, Düzce ve Kocaeli illerinin tüm güreşçilerinin katıldığı 11-12 yaş serbest güreş turnuvası büyük bir mücadeleye sahne oldu.

Turnuvada 11 sporcumuz mücadele etti ve şu şekilde madalya kazandılar: Batıkan Sağlam: 1., Yiğit Efe Taşhan: 2., Ömer Akkol: 3., Berat Koç: 3., Erdem Akgün: 3., Aras Özden: 3., Abdulkadir Polat: 3., Yiğit Efe Tekin: 3.

Güreş antrenörümüz Mustafa Peşmen, “Güzel bir jenerasyona sahibiz. Bu müsabaka, eksiklerimizi görmemiz açısından oldukça verimli oldu. Esas hedefimiz, Türkiye Şampiyonları’ndan ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeyi sürdürmek” diyerek Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Ercan Güneş’e, Kağıtspor Genel Sekreterimiz Erhan Öztürk’e ve tüm güreş sever Kandıra halkına teşekkür etti.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız